Szemet szemért

2012. július 16. 14:52

Most még nem tudjuk, mi történt, ki volt a gyilkos és miért tette, amit tett. Azt viszont tudjuk, hogy egy emberszabású állattal állunk szemben.

2012. július 16. 14:52
Pauska Zsolt
Pauska Zsolt
Pécsi Újság

„Mert a halálbüntetést a civilizált országokban azért törölték el, hogy még véletlenül se fordulhasson elő, hogy valakit ártatlanul akasztanak fel, ültetnek a villamosszékbe, vagy küldenek mérget az ereibe. Értem. Úgy általában egyet is értek vele.

De ha a lányomról lenne szó, és tudnám, hogy csak az az emberszabású lehet a gyilkos, senki más, a jogerős ítélet kimondása után én bizony nem engedném, hogy a börtönbe vigyék. 

Golyót röpítenék a szemei közé. Ott benn a tárgyalóteremben. Előre kitervelten.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Erik a Narancs
2012. július 16. 17:47
"Golyót röpítenék a szemei közé. Ott benn a tárgyalóteremben. Előre kitervelten." Ne uszits hanem ha van ver a pucadban, akkor bosszuld meg a gyilkos cigany tettet !
RAMBO
2012. július 16. 16:21
No persze. Ott van a móri mészárlás. Elítélték tényleges életfogytra Kaiser Edét. Aztán kiderült, hogy hoppá, mégsem ő volt. Mennyivel viccesebb lenne, ha már ki is végezték volna! És az milyen lenne, ha Kádárék nem ölik meg az ötvenhatosokat, csak tényleges életfogytot adnak nekik? 22 éve már szabadok lennének, akik megérték. Szülőként én sem tudnám kontrollálni magamban az indulatot. De a törvénykezés más.
sunázó
2012. július 16. 16:20
Menekülnek otthonról a cigó rokonai és ismerősei. Ugyanez történt Szögi Lajos után is. Az Eu-hoz kellene fordulni és Kanadához. Mit ajánlanak ilyen eset/ek/ben? Mert a libsik előretolt hadosztálya a cigó. Ne csináljunk ebből belügyet, ahogy a cigánykérdés sem az.
krisztoforo48
2012. július 16. 15:59
A rendfenntartás nem abból áll,hogy elfogják a bűnözőket.A megelőzés sokkal fontosabb és erről nem beszél a politikából senki,Pintér sem!Ha nem az utak melletti lófrálás lenne a feladata a "rend őreinek" és a valódi feladataikkal foglalkoznának,sokkal kevesebb ilyen eset lenne.A posztoéó járőrt erre találták ki és nem ám autóval,kis séta nem árt.Akkor láthatóak lennének és már az visszatartó hatást váltana ki!Az autóval közlekedők bármikor riaszthatók lennének,erre találták ki a rádiót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!