Akiket a fáklya lángja megkapott

2012. július 28. 17:15

Nem a pont, pont, vesszőcske fogja megmenteni a köztévét a lecsúszásztól, hanem Gundel Takács Gábor.

2012. július 28. 17:15
wolfclaw
emTV

„Vártam a londoni olimpia kezdetét, de én nem azért mint mások. Nem annyira a magyar csapat sikereire, hanem a közvetítés elbarmolására vagyok ráizgulva. Tudom gonosz, lelketlen dög a magamfajta, aki lesben áll és tenyerét dörzsölgetve várja a lehetőséget mikor márthatja tollát a vitriolos üvegbe.

Mentségemre szolgáljon hogy nem alaptalan az ellen- drukkerkedésem, hiszen a közszolgálati tévé többször bizonyította mennyire nem áll stabilan a saját lábán. Legutóbb az EB-s közvetítések során derült ki, hogy (ha nagyon sarkosítok) a Magyar Televízió egy WC- csészében a deszkába kapaszkodik egy ujjal, nehogy lehúzzák. Ettől pedig nem az új arculat menti meg, mert ez a körzős- vonalzós módszerrel elkészíthető, általános iskola alsó tagozatában tanított geometrián felbukkanó ábra, amihez egy egész grafikus team kellett, és utána még be is csomagolták ebbe a Leonardo meg aranymetszés dumába, még nem teszi nézetebb műsorrá a Marslakókat vagy a többit.

Ráadásul Rábafütykösön Analfa Béla nem fogja többet nézni az M1-et csak mert a csatornát egy a kört közepén átmetsző függőleges vonal jelzi. Persze az MTVA tótumfaktumai Böröcz István vezényletével ezt hiszik, de kurva hamar kiábrándítom őket.

Nem a pont, pont, vesszőcske fogja megmenteni a köztévét a lecsúszásztól, hanem Gundel Takács Gábor. Nem azt mondom, hogy ő a közalapítvány Atlasza, aki a hátán tartja az egész Kunigunda utcai épületet, de kis túlzással azt kell mondjam, ha nem lenne, az egész királyit lekapcsolhatnák, mi meg leshetnénk a monoszkópot.

A londoni olimpia nyitóünnepségének közvetítése során is részben ezt láttam igazolva, bár tegyük hozzá most Deák Horváth Péterre sem lehet sok panaszom. Nem miattuk volt olyan lapos az ünnepség, mint a double decker kereke alá szorult éticsiga, hanem mert az angol szervezők nem tudtak olyan műsort prezentálni, amit igazán élvezni lehet (elég volt II. Erzsébet vagy Károly herceg fejére nézni azokban a snittekben amikor éppen őket mutatták).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2012. július 30. 11:33
van benne valmi
ganxtalovin
2012. július 29. 16:13
a szerző az Igazi Magyar!! undorító féregnek tekintem az iyet, nem is tudom hogy lehet így egyáltalán élni!!?? Az ilyet nem a Magyar csapat érdekli, hanem, hogy mit kurunk el, egyszerűen félelmetes...
Királyvizet Károlyira
2012. július 29. 16:13
kiszolt a seggkyukból a latrinabanán de kipottyanni nem akar a pöcegödörbe
imres
2012. július 29. 16:13
Te tudod. Én nem így látom. De. Mindig nagy csodálattal tekintettem azokra, akik az ellendrukkolás megismételhetetlen tudományát élvezik és attól lesz orgazmusuk. Idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!