Na söprés!

2012. július 16. 09:22

A Nagytakarítás hiteltelen ebben a formában, mert messziről ordít hogy nyúlás és persze egy béna nyúlás. Szívem szerint fognám a szivacsot és jól kidörzsölném még az emlékét is az agyamból!

2012. július 16. 09:22
wolfclaw
emTV

„Előkapták Szabó Csillát (aki olyan mint egy naftalinban tartott házinéni) a gardróbszekrényből és letették mellé Gombos Edinát, hogy legyen egy kameraérzékeny is a csapatban. Egészen addig okés a buli, amíg elmennek felfedezni azt az elképzelhetetlen mocskot amit Igénytelenné Trehány Juliska vagy Büdösék otthonnak neveznek. Amikor már hánynak a látványtól és a szagtól, Edina előveszi a kis mintavevő készletét a hűtőládából és mint aki most lépett ki a CSI forgatásáról mindent végigkeneget és bezacskóz. Utána rohan a laborba, hogy tuti ellógja a takarítás érdemi részét, ami Csillára és a bentlakókra marad (illetve a brigádra). Itt nincs citromlé meg egyéb ötletek, csak a zöld, kék és fekete flakon és Zewa törlőkendő.

Amíg a páciensek küzdenek a kurva nehéz feladatukkal (pl. mosogatás) addig a szőke ciklon a laborban átadja a mintákat, amiből valahogy mindig az mutatható ki, hogy ecoli és fekália baktériumok meg penész található a lakásban. Ehhez mi a francnak a labor? Egy teljesen elszürkült kenyérszeletről akkor is tudom hogy penészes, ha nem kaptam vegyészmérnöki diplomát és a szaros wc deszkát sem simogatom végig fülpiszkálóval hogy rájöhessek, az a barna lerakódás a peremén, na az szar.

Miután megtudta a tutit Edina come back az addigra már majdnem kész lakásba. Elmondja az infókat amit már amúgy is tudni lehetett egy szimpla körülnézéssel is, leszidják a delikvenst és megígértetik vele, hogy ezentúl rendes kislány/kisfiú lesz és tisztán tartja a kéglit. Cserébe kap ajándékot, egy asztalnyi takarítószert amikről persze messziről üvölt a márkajelzés, hogy véletlenül se felejtsük el kik a szponzorok. Sőt valaki(k) még egy új színes tévé boldog tulajdonosa(i) lett(ek), csak úgy per jószívűség! Mindenki happy, rend és tisztaság van, jöhet a stáblista!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bisque Béla
2012. július 16. 18:28
Ez most komoly? Vigyázni kéne jobban, hogy ne szarjon a perem alá! :)
narmer
2012. július 16. 17:15
Így jár az aki Gombos Edinát néz, bármilyen kivitelben és csomagolásban. Még csak annyit, akinek szarban és mocsokban úszik a lakása, és van pofája a tévé nyilvánossága előtt kérkedni vele, azt bolondokházába kellene csukatni.De az ANTSZ-nek is jár egy egy sallar, hogy nem bünteti őket ezerrel, miközben a házunk beli boltosnak térképet kell készíteni az egerek esetleges vonulási útvonaláról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!