Jól jegyezzük meg!

2012. augusztus 31. 17:24

Nem engedhetjük tovább, hogy a magyar nép Európa szégyene legyen.

2012. augusztus 31. 17:24
Andrassew Iván
Népszava

»Ki kell mennünk, hogy a mai antifasiszta tüntetéstől esetlegesen kedvre kapó, de egyelőre még otthon maradó vadliberális agyhalottaknak eszükbe se jusson legközelebb utcára vonulni! Nem érdekel a gágogásuk, minden fronton meg kell nekik mutatni, hogy az utcát nem engedjük át semmilyen nemzetellenes törekvések zászlóvivőinek.« - ezt írja a színnáci deres.tv, majd kiteszi néhány szervező képét, köztük Hanti Vilmosét. Akit a tüntetés után kórházba kellett szállítani, mert csoportba verődve kaffogva inzultálták, és valaki megütötte.

Amellett, hogy elvárhatjuk: a rendőrség vonja felelősségre a rá támadó falkát, hiszen most nem lehet azzal magyarázkodni, hogy nem volt tettleges gyűlöletbűncselekmény, elvárhatjuk a magyar kormánytól, hogy azonnali hatállyal számolja föl az újnyilas alakulatokat, és tiltsa be a Jobbik nevű náci pártot.

Ha ezután is szabadon vonulgathatnak vidéken a gárdisták, szabadon ünnepelhetnek a Hősök terén vagy éppen a Várban, és azt vernek meg, akit kedvük tartja, akkor kénytelenek leszünk egy olyan ellenerőt létrehozni, amelyik a puszta tömegével elriasztja a náci hordát.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. szeptember 01. 19:16
Nota bene! andiv uncsi Nota bene!
East Art Bat
2012. szeptember 01. 19:08
Leggusztustalanabb, legaljasabb liberál-fasiszta moslék vagy Andrasew. Ha rajtad múlna, embereket gyilkolnál válogatás nélkül.
tóth mária
2012. szeptember 01. 16:27
chicano egy "kultúr-ember", ne bántsátok !,mert nagyon mocskos a szája, és mindenkit csak sérteget. ez az ő tudása! Van valakiről egyáltalán jó véleménye, vagy ilyen retardáltan született?
kukagyerek
2012. szeptember 01. 11:20
"Nem engedhetjük tovább, hogy a magyar nép Európa szégyene legyen." Nem engedhetjük tovább, hogy Andrassew a magyar nép szégyene legyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!