Ne engedjétek a gyereket reggeli nélkül suliba!

2012. augusztus 30. 11:31

A napokban kidobtam minden édességet, ami felhalmozódott ajándékokból, így ha húzogatják a fiókot, akkor most kölesgolyót találnak benne, vagy abonettet.

2012. augusztus 30. 11:31
Erős Antónia
Facebook

„Ne engedjétek a gyereket reggeli nélkül suliba! Erről is lesz egy érdekes riport a híradóban ma este. Egy dietetikus elmondja, hogy mennyire »ártalmas«, ha csak egy pohár kakaóval kezdi a napot a gyerekekünk, és azt kell mondjam, hogy cukorbetegként én is tudom, hogy a kakaó megdobja a vércukorszintet, ami elveszi az éhségérzetet, de később nagyon is éhes lesz az ember, mert le is esik a vércukra. DE mit csináljak, ha szeretem? :-) Ráadásul az én gyerekeim is nagyon szeretik azt a reggeli nyugodt húsz percet, amíg még félálmosan ücsörögnek a kanapén, és közben lassan megisszák a kakaót (mert nagyon szeretik), beszélgetünk, teszek-veszek. Aztán persze igyekszem mást is adni nekik, lehetőleg barna kenyeret, rozsos zsemlét, búzapelyhet, hogy tényleg teljes értékű legyen a reggeli. Nehéz ám a gyerekeket minden nap rávenni arra, hogy rendesen egyenek! De szerintem mindenki tudja, akinek van gyereke. A napokban kidobtam minden édességet, ami felhalmozódott ajándékokból, így ha húzogatják a fiókot, akkor most kölesgolyót találnak benne, vagy abonettet. És láss csodát, ezt is eszik... igaz, még csak három évesek:-), kicsit könnyebben formálhatók mint egy kamasz. Nézzétek a híradót, többet is megtudhattok az egészséges reggeliről!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
painkiller
2012. augusztus 30. 13:50
Az ilyen ingyenélő picsáknak csak 70000ft-ot hagynák csak a számláján.Akkor megnézném hogy lenne reggeli.
OmegaMale
2012. augusztus 30. 12:55
"így ha húzogatják a fiókot, akkor most kölesgolyót találnak benne, vagy abonettet. " Az fincsi... Amint lelépnek otthonról, bepötolják, ami kimaradt. De legalább nem kell megtanítani a 'NEM' foaglmát...
Big Chris
2012. augusztus 30. 12:54
Anyádnak kínálgass kölesgolyót, meg abonettet! Annak a szarnak a szagától is kirohanok a világból. A lakásomba se engedném be.
kjkj945
2012. augusztus 30. 12:45
És majd toncsika fizeti a reggeliket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!