Olimpiai képernyők

2012. augusztus 10. 09:39

Hátha egyszer még mi is megérjük, hogy ülünk Magyarországon a tévékészülékeink előtt, és kameraállást váltunk, vagy stadiont, sőt, ha nem tetszik a kommentátor, „lecseréljük” egy gombnyomással.

2012. augusztus 10. 09:39
Frei Tamás
Metropol

„Miközben mi Magyarországon a közszolgálati televízió riportereivel és stúdióbeszélgetéseik színvonalával vagyunk elfoglalva (pró és kontra kritikák özöne az interneten), egy átlagos angol a »vörös gombbal«, a távirányítóján található egyik opcióval ide-oda ugrálhat stadionok, sportesemények, kameraállások, sőt még kommentátorhangok között is. Alternatívák, választás, szabadság és lenyűgöző kínálat, ezt mondják a londoni olimpiát így élvező százmilliók.

Soha nem volt még ilyen, de reméljük, hogy még sokszor lesz. Én például az Európai Műsorsugárzók Uniójának központi honlapján nézem az olimpiát, 12 helyszínt követve élő egyenesben. Ha kedvük van, pillantsanak bele a jövőbe.

Hátha egyszer még mi is megérjük, hogy ülünk Magyarországon a tévékészülékeink előtt, és kameraállást váltunk, vagy stadiont, sőt, ha nem tetszik a kommentátor, akkor nem háborogni fogunk, hanem »lecseréljük« őt egyetlen gombnyomással.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2012. augusztus 12. 09:19
Ez a televízió bőség csak látszólagos. Valójában nagyon kevés a műsor, csak a csatornaszám magas. De ugyanazt ismétlik naponta többször, heteken, hónapokon, éveken át. Az pedig, hogy a sportriportert lelehessen cserélni csupán pénz kérdés. Ha nem egy hanem íz riporter közvetít egy időben az tízszer annyiba kerül. Megfizetné ezt a szolgáltatást a tévénéző? Szerintem ugyan nem. De nem tilos ezzel próbálkoznia Frei Tamásnak a saját tévéjében. Szóval hajrá!
cato
2012. augusztus 12. 09:18
Az a lényege, hogy a liberálisoknak ne kelljen hallgatniuk a nemzetükésrt (kivéve Izraelt) lelkesedő kommentátorokat. Mert az ilyen lelkesedés a beteg agyuk szerint gázkamrákhoz vezet.
nippur
2012. augusztus 12. 09:18
Az interneten mindenki azt néz amit akar, úgyhogy nem igazán értem ezt a problémát.
gudmen
2012. augusztus 12. 09:18
Frei Tamás egy hiteles ember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!