Tumbászok szerint a magyar

2012. augusztus 24. 09:22

A tumblr mikrobloggereitől ugyanazt kértük, mint a szerzőinktől: írják meg röviden, lazán, nekik mi a magyar.

2012. augusztus 24. 09:22
Redakció
Mandiner

Érdeklődve olvastuk, hogy érdeklődve olvasták a mikroblog-labirintus tumblren az augusztus 20-ai Nekünk a magyar posztunkat. Úgy gondoltuk, érdemes lenne egy újabb kört bevonni a körkérdésbe: a tumblr mikrobloggereit. Ugyanazt kértük tőlük, mint a szerzőinktől: írják meg röviden, lazán, nekik mi a magyar. A tumbász mikroblog-válogatott pedig válaszolt.

Katt az alábbi linkre.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krotak
2012. augusztus 24. 17:27
"Magyarnak lenni gyógyíthatatlan betegség"./Vécsey Vilmos/ Az magyar, aki örül ennek a betegségnek.
egysegelem
2012. augusztus 24. 11:11
Nekem ez a versszaka magyar: Csönd van. A dudva, a muhar, A gaz lehúz, altat, befed S egy kacagó szél suhan el A nagy Ugar felett.
egysegelem
2012. augusztus 24. 11:10
Nekem a zsidozas es a ciganyozas, es a felelosseg atharitasa a magyar.
Mitya Ivanov
2012. augusztus 24. 10:49
leírom mikroblogger stílusban, hogy szerintem: az a magyar, aki mindig kiváncsi arra, hogy valakik szerint, mások szerint mi a magyar, milyennek találják mások a magyar konyhát, tudják e ki az a puskás, egészségedre meg ilyenek. a magyar az, akinek számít az hogy mit gondolnak mások, akinek nem az persze világpolgár
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!