Fájt, hogy nem lehettem ott az olimpián

2012. augusztus 14. 11:55

Ha ott vagyok, alighanem én adtam volna át a kardozó Szilágyi Áron aranyérmét. Interjú.

2012. augusztus 14. 11:55
Schmitt Pál
Borsonline

Milyen volt itthonról követni a játékokat?

1968 óta ott voltam minden olimpián. Most megtapasztalhattam, milyen az esemény hangulata, ha az ember televízión nézi. Bevallom, így többet lehet látni, mint a helyszínen.

Akkor megérte itthon maradni?


Szó sincs erről, hiszen Londonban is lett volna dolgom. Ugyanakkor senkit sem akartam terhelni azzal, hogy az én ügyemmel kezdjenek foglalkozni.

Mely pillanatokban sajnálta leginkább, hogy nem lehet a helyszínen?

Több ilyen is volt. Fájlaltam, hogy ki kell hagynom a magyar győzelmeket, és egyszer-kétszer nagyon szívesen bementem volna az olimpiai faluba. Ha ott vagyok, alighanem én adtam volna át a kardozó Szilágyi Áron aranyérmét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obulus
2012. augusztus 14. 21:49
Tartalékosként nem csak vívásban szerezhetett volna olimpia bajnoki címet, hanem akár evezésben, akár súlyemelésben is.
én vagyok a
2012. augusztus 14. 21:25
Ez a bukott szar komcsi még meg mer szólalni? Miért nem ment ki saját pénzen, ha annyira ott akart lenni! Sajnálta rá? Akkor meg ne ugasson nekünk! Már sehol sem látják szívesen és nem akart szembesülni a régi ismerősök kérdéseivel! Büdös gyökér! Hm!
Krupp Skya
2012. augusztus 14. 17:16
Pali bácsi Bokrosnak meg az fájt volna ha ott lehettem volna vele, amikor kitalálta a panamai nyugdíjfelező kalkulátorát mert úgy rugtam volna tökön, hogy még a Zokni is lecsúszott volna róla.
smogger
2012. augusztus 14. 16:41
Plagi bácsi, azt a fogalmat hogy saját pénzen túristaútra tszik ismerni? Gondolom nem, mert mint hű komcsi, életében nem utazott a saját pénzéből. Most így vénemberként, bukott emberként talán meg lehetett volna próbálni. Mert ami jár, az jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!