Átírta a Kossuth Rádió Zwack Péter életrajzát

2012. augusztus 22. 08:44

A Krónika szerkesztői számára az már nem volt fontos információ, hogy az elhunyt a Magyar Országgyűlés tagja, és wasinghtoni nagykövet volt.

2012. augusztus 22. 08:44
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

„A rádióműsor addig számolt be Zwack életéről, hogy 87-ben hazatért Magyarországra, illetve elmondták, hogy a Zwack Nyrt. vezetője volt. A Krónika szerkesztői számára az már nem volt fontos információ, hogy az elhunyt a Magyar Országgyűlés tagja volt, és azt sem tartotta fontosnak, hogy wasinghtoni nagykövet.Tudjuk, hogy a fülkeforradalom elsöpörte az elmúlt 22 év ártalmas rendszerét, de azért, mert ennek fenntartásában Orbán Viktor is részt vett, még nem kéne mindeki más életrajzát is kisatírozni, főleg nem a 90-es évek egy olyan fontos közéleti szereplőjéét, mint Zwack Péterét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sky.net
2012. november 15. 15:19
most már csak a kérdés , hogy ezt a súlyos mulasztást hogyan éljük túl. (szerintem -legalább ez- menni fog )
nyoooc
2012. augusztus 24. 13:12
Ezzel szemben pl. a Hír TV-n mindez benne volt. Tényleg nagy hiba ilyen információt kihagyni. Aki ezt tette, sarlatán. Talán kellene legyen valami következménye.
durrbele
2012. augusztus 24. 13:11
Régen szar ha a megemlékezésében nem a tetteit hanem a titulusait sorolják fél órán át.Ez valami magyar betegség.Sok temetésen az elhunyt búcsúztatásánál pár percet fordítanak személye méltatására és fél órón át sorolják hol dolgozott és milyen jó munkás volt.
nyugalmazott tanár
2012. augusztus 24. 13:10
A Krónika szerkesztői számára az már nem volt fontos információ, hogy az elhunyt a Magyar Országgyűlés tagja, és wasinghtoni nagykövet volt. Számomra is felejtendő! Olyan volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!