Videóreklám - máshogy

2012. szeptember 05. 08:06

Az első 5 másodperc a legnézettebb, aztán szépen csökken a megnézett idő. Tehát ha azt akarjuk, sokan lássák a termékünket, a logónkat, akkor mikorra kell időzíteni?

2012. szeptember 05. 08:06
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„De a weben 5 másodperc után ugorhatunk. Vagyis az első 5 másodperc a legnézettebb, aztán szépen csökken a megnézett idő, vagyis egyre kevesebben nézik 10, 15, 30 másodpercig. Tehát ha azt akarjuk, sokan lássák a termékünket, a logónkat, akkor mikorra kell időzíteni? Az elejére, természetesen. Pontosan úgy, ahogy a bannerek esetében is kell(ene).

A fordított piramis elv itt is érvényesül, ahogy a webes szövegírásban.

Nos, igen. Ez így nagyon szépen hangzik, de... De mi van akkor, ha tényleg kreatívok vagyunk? Ha tudunk olyan filmet csinálni, amit végig fognak nézni? Ha az első 5 másodperc nem a brandről szól, hanem valami olyanról, ami miatt nem kapcsol el a felhasználó?

Akkor megmaradhat a hagyományos időzítés, és ha valaki önszántából nézi meg, és így éri a poén, az üzenet, akkor az sokkal-sokkal hatásosabb. Vagyis igen, alapesetben kezdjük a filmet az üzenettel, de ha hiszünk magunkban, ha tényleg jó a kreatív, akkor csinálhatjuk máshogy is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. szeptember 05. 22:04
Senki se aggódjon! Ma csak a szemétnek van létjogosultsága. Olyan ez, mint a természet-védelem. Ugyanazok a pénzügyi körök telepítik a homoki viperát, amelyikek majd irtani fogják őket, miután megmartak egy csomó felnőttet és gyereket!
imres
2012. szeptember 05. 22:04
Aha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!