Már megint megőrült mindenki

2012. szeptember 30. 10:34

Ha csak tizedannyira törekednénk az egymás közötti viszonyaink rendezésére, mint amennyi energiát elvisz egy szar műanyagdarabért való versengés, tényleg élhetőbb lenne ez a dzsungel.

2012. szeptember 30. 10:34
Muki
Fejlövés

„Nem akartam, de mégis. Itt az új iPhone, oszt megy a szokásos hisztéria meg a vita is arról, hogy értelmes dolog-e sátrat verni a bót elé annak céljából, hogy mihamarabb meglegyen a cucc. Nem tűnik annak amúgy. Ezt talán még Dredd bíró se nagyon tudná csak úgy eldönteni, pedig ő azért tudott pár dolgot. Steve Jobs is tudott valamit, ráérzett valamire, megtalálta a titkos kapcsolót, grat.(...)

Árvalányhajas szöveg, de ha csak tizedannyira törekednénk az egymás közötti viszonyaink rendezésére, mint amennyi energiát elvisz egy szar műanyag darabért való versengés, tényleg élhetőbb lenne ez a dzsungel.

Nincs azzal gond, ha az ember egészséges mértékben ragaszkodik a cuccaihoz, főleg ha a belét is kidolgozta érte, bár ahogy elnézem, itten sokan nem szagoltak még melót. Viszont amikor a jelek szerint egész generációk identitásképzésének alapja egy kis szerkezet, arra nem lehet azt mondani, hogy »ezzel semmi probléma«. Ha gombnyomásra veszítik el a racionális gondolkodás képességét tömegek, azért el lehet kezdeni aggódni. Persze senki sem aggódik: a tündéri kispofik, kitett mellek, a »de vitális vagyok« és »az én vagyok legjobb«-féle érzetek és ezek ellentétes nemű verziója nem rejtik magukban a szó klasszikus értelmében vett háború lehetőségét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tenkeskapitany
2012. szeptember 30. 22:31
áhh. ótvar apple. aki szeret durván túlértékelt szar marketinget venni annak hajrá. Steve Jobs az új példakép, ájfónt és mekbukot mindenkinek. azalatt nemis vagy ember
James
2012. szeptember 30. 18:07
Tudom, hogy elmaradott vagyok, meg nem is vagyok ember, amiért nincs ilyen kis kütyüm, de nekem a telefon arra kell, ami a nevében is benne van - telefonálni. Na jó, még egy dolgot elvárok tőle - ébresszen hajnal 05.00 órakor, hogy el tudjak menni melózni. Sem fényképezőgépre, sem internetre, sem navigációra, sem a fa...m tudja mire nem kell, aki meg olyan hülye, hogy ezért kiad 150-200.000,-Ft-ot, arra csak azt tudom mondani, hogy ........... Inkább semmit.
Thasaidon
2012. szeptember 30. 12:12
A kulcsszó az, hogy "árvalányhajas". Pedig egyébként egyetértenék vele.
baccardi
2012. szeptember 30. 11:33
Valóüszinűleg a fülkeforradalom nem egy olcsó vircsaft, azért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!