Nyílt levél az ORF igazgatójához

2012. szeptember 28. 14:28

A leghatározottabban tiltakozom az osztrák közszolgálati televízió eljárása, a demokratikusan megválasztott magyar kormány egyoldalú bemutatása ellen.

2012. szeptember 28. 14:28
Philipp Depisch
Index (MTI)

Tisztelt Igazgató Úr!

Mint az Initiative Pro Mitteleuropa (IPM) elnöke, a leghatározottabban tiltakozom a demokratikusan megválasztott magyar kormány egyoldalú bemutatása ellen. Az ország demokratikus és legitim vezetésének, kvázi „pszeudodiktatórikus” berendezkedésként való rágalmazása csupán a tudatlanság és a fennhéjázó önteltség bizonyítéka.

Tekintettel Ausztria és Magyarország hosszú, közös történelmére – mely e két országot szorosan összeköti – sokkal érzékenyebb hozzáállást várnék el az ORF részéről egy közeli és baráti országról való véleménynyilvánítás tekintetében.

Szervezetünk a továbbiakban is intenzív kapcsolatot kíván ápolni minden magyarországi konzervatív és kormány közeli szervezettel, illetve a jövőben is ki fogunk állni az országot ért megalapozatlan támadások szemben és világossá fogjuk tenni az ország valódi politikai helyzetét.

Baráti üdvözlettel:
Dr. Philipp Depisch
Elnök, Initiative Pro Mitteleuropa

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2015. január 18. 02:34
A nyilas meg az, akire ti azt mondjátok. Körömletépés is lesz gúzsbakötéssel fűszerezve? Apád maga rákosi volt talán, de mindenképpen jó tanítványa a kopasznak, ha ilyen utódot sikerült felnevelnie.
thymian
2015. január 18. 02:34
"Az első kommunistát Jézus Krisztusnak hívták." Ja picinyem, csak ő pontosan a harácsoló zsidókat próbálta volna tanítani, meg is feszítették, erre kitalálják a kommunizmust azok, akiket Jézus jó útra akart téríteni. Róka fogta csuka. :D
geraz51
2013. január 30. 20:13
Nagyon kemény válaszra van szükség a közszolgálati médiákban.A Duna tévében kellene egy vitát rendezni.hogy az egész világon láthassák a külföldön élő MAGYAROK,hogy milyen mocskos hazaárulók próbálják lejáratni hazánkat.
geraz51
2013. január 30. 20:13
Még nem vagytok sehol,mégis több kárt okoztatok az ország megítélésének nemzetközi szinten,mint a komcsik 50 év alatt,pedig az nem semmi.Maradjatok nyugton és olvasgassátok a Kubatov listát.Politikai analfabéták!Még mielőtt lebolsiznál,94 óta Fideszes vagyok,ja és 54 óta FRADISTA!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!