Ha én egyszer a Cosmo címlapján lehetnék

2012. szeptember 27. 08:38

A Comment:com most ezúton szeretné köszönteni minden irodai asszisztens és aranyfokozatú Avon-disztríbútor kedvenc lapját.

2012. szeptember 27. 08:38
szabóZ
comment:com

Amióta Szabó Patrícia elment a Cosmopolitantől, bevalljuk, ritkábban olvastuk a lapot. Pedig az Index mosdójában most is feltűnik időnként, valaki néha bajuszt rajzol a címlaplánynak, vagy golyóstollal felfirkantja, hogy ribanc. Pedig a Cosmopolitan minősége mit sem változott, most is ontja a tündi-bündi sztárhíreket, az édi-bédi divattippeket, meg a pihe-puha sminktanácsokat. És persze havonta leírja, hogyan is kell teli torokból jól szopni.

A Comment:com most ezúton szeretné köszönteni minden irodai asszisztens és aranyfokozatú Avon-disztríbútor kedvenc lapját, abból az alkalomból, hogy a Cosmopolitan kiadta címlapkészítő Facebook-alkalmazását. Kiskosztümös cosmolányok, szevasztok!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!