Az MTV magyar-török közvetítése még egy diktátornak is tetszett volna

2012. október 17. 21:38

Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó banánköztársaságban érezzem magam?

2012. október 17. 21:38
Nuszbaum Tibor
Fent és Lent

„Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó banánköztársaságban érezzem magam? Miért az volt a legfontosabb szempont, hogy elsősorban arról számoljanak be, hogy a különböző játékszituációk milyen érzelmeket váltanak ki a nagy vezérből? Nagyon örülünk neki, hogy láthatjuk, hogy Orbán Viktor is egy ember: tud a levegőbe csapni, képes egy nagy helyzet után félig guggoló helyzetben húúúzni egyet, vagy egy-egy magyar szabálytalanság után mutatni egy gömbformát, hogy »de spori, labda, labda volt.«

Jó és dicséretre méltó egy kormányfőtől, hogy ilyen szenvedélyesen tud lelkesedni a nemzeti csapatért. Az a nagyon nem jó, mikor egy sportközvetítés rendezője kötelességének érzi, hogy többet mutogassa ezt, mint például a szövetségi kapitányt. Miféle belső késztetés kényszerítheti rá erre a közvetítés rendezőjét?

Nem is csoda, hogy Knézy Jenő a meccs vége felé, a körülbelül tizedik Orbán Viktor-bevágás után elszólta magát némileg gunyorosan, hogy »Örülhet az ország vezetése, de ami talán fontosabb, örülhet maga az ország is.« Akinek volt füle hallotta az élt e szavak mögött, akinek meg nem, az hülyeségeket posztolt a facebookra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. január 30. 20:12
.Ugye azt is látod,hogy ott a Bajnai is a gyermekeivel.Talán ez módosit a leányzó fekvésén.
kukagyerek
2012. december 12. 21:44
"Miféle belső késztetés kényszerítheti rá erre a közvetítés rendezőjét? " "Miféle belső késztetés kényszerítheti rá erre a közvetítés rendezőjét? " Csak találgatni lehet. Talán az állása, talán párthűség, talán a szellemi képesség,...
kukagyerek
2012. december 12. 21:44
Egyébként én a második félidőben már úgy szurkoltam, hogy viktor! viktor! viktor!... Aki nem így szurkolt, az nem demokrata!
C.Costello
2012. október 25. 10:34
Ja, ez olyav vót mint az apád amikor ráfeküdt a techalott anyádra és ebből lettél Te....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!