A Magyar Nemzet nem tud a Milla tüntetésről és Bajnai beszédéről

2012. október 24. 14:58

Ma kb. 50 ezer ember tüntetett Bajnaival és a Millával. A Magyar Nemzet Online azonban erről külön hírként nem számolt be.

2012. október 24. 14:58
eroica
Fideszfigyelő

„Ma kb. 50 ezer ember tüntetett Bajnaival és a Millával. A Magyar Nemzet Online azonban erről külön hírként nem számolt be. A percről-percre rovatban szerepelt, a napról szóló fotógalériájuk aljában helyett kapott, azonban önálló hírként nem számoltak be róla. Ennyivel izgalmasabb lehetett számukra Harrach Péter galgagyörki beszéde is? Vajon miért maradt ki ez a hír? El akarják hallgatni, hogy tízezrek mozdultak meg a kormány ellen? Ennyire tartanak Bajnaitól? (...)

Ui.: Mivel a Magyar Nemzet honlapja a HírTV-vel integrált Videó rovatban sok más közt megjelenik az a HírTV-s videó amiben a tévé helyszíni riportere két percben összefoglalja Bajnai beszédét. Egy szó sem esik arról, hogy tízezrek voltak kinn. (A videó a »Kiteregeti a szennyest, ha kell« illetve »A magyar Scatman olykor egész jó átlagot gurít« hírek alatt látható.

Ui. 2. Azért is ironikus, hogy a Magyar Nemzet nem tartotta fontosnak a beszámolót, mert a hírek mellett a Nézőpontok rovat legfrissebb cikke látható, ami éppen Bajnai Millás szereplését elemzi - előzetesen. A kormányzattól másfélmilliárdos megbízást kapó Nézőpont Intézet elemzője olyan magvas kérdéseket feszeget mint, hogy »Juhász Péter, a Milla Egyesület elnöke hogyan fog együttműködni a Gyurcsány Ferenccel nemrég telefonon is beszélő Bajnai Gordonnal?«. Előzetesen fontos volt az eseményről találgatni, beszámolni róla már nem érdekes? Hm...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!