Közlemény

2012. október 31. 17:31

Magyarország Külügyminisztériuma sajnálattal értesült az amerikai kontinens országait sújtó Sandy hurrikán okozta pusztítás mértékéről.

2012. október 31. 17:31
Külügyminisztérium
MTI

„Magyarország Külügyminisztériuma sajnálattal értesült az amerikai kontinens országait sújtó Sandy hurrikán okozta pusztítás mértékéről, és őszinte együttérzését fejezi ki a katasztrófa következtében az elmúlt napokban a Karib-térségben, az Egyesült Államokban és Kanadában elhunytak családtagjainak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2012. november 01. 11:02
Sajnálom az amerikaiakat, mert a katasztrófa áldozatai is mind emberek - vágyakkal , érzelmekkel. Sajnálom.
vigyor
2012. november 01. 08:20
Na, de miért csak a külügyminisztérium? Nem lett volna elég csak annyi, hogy Magyarország? Azt úgyis látják, hogy a külügy az aláíró. Mert, hát én is nagyon sajnálom, ami történt, a sok halottat, a rettegést, mindazt amit átéltek, és én speciel nem vagyok a külügyminisztérium tagja, pedig értesültem a borzalomról.
Akitlosz
2012. október 31. 22:54
Szóval a pusztítás önmagában még nem sajnálandó, csak annak a mértéke? Hát furcsa egy hozzáállás.
pimepime
2012. október 31. 20:33
USA ülepének nyalikázása. Kénytelen vagyok ezt feltételezni addig, amíg valaki nem mutaja meg a külügy hasonló nyilatkozatát a nyári iráni földrengéssel kapcsolatban is. Ez esetben kézséggel módosítom véleményemet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!