Nincs igazi tét a The Voice-ban

2012. október 28. 16:10

A nagyüzemi, intézményesített tehetségkutatás az elmúlt hat évben úgy lekaszálta a termést, hogy kevés kivétellel nem maradt a végén semmi, csak azok az előadók, akikre tényleg semmi szükség nincs.

2012. október 28. 16:10
sixx
comment:com

„Isten az atyám, én akarom szeretni ezt a műsort. Nem azért, mert odáig vagyok a mellényes rockénekesekért vagy idétlenül vihogó tinipicsaként viselkedő negyvenes zsűritagokért, hanem azért, mert a koncepcióról úgy éreztem, nekem szól. Nincsenek benne hamisan éneklő, a műsorba csak a vélt vagy valós hírnév miatt jelentkező lúzerek, csak jó hangok, akiknek vagy nem jött eddig össze, vagy csak kicsit. Nincsenek a bikucsunájozó kőfaragót fehér öltönyben ekéző, Joker-arcú megmondóemberek, csak szakmai alapon (hallás) döntő zsűritagok. Legalábbis ezt ígérték a promókban, ugye.

A nagyüzemi, intézményesített tehetségkutatás az elmúlt hat évben úgy lekaszálta a termést, hogy kevés kivétellel nem maradt a végén semmi, csak azok az előadók, akikre tényleg semmi szükség nincs. Nem kell AC/DC-t megerőszakoló, vinnyogó hangú ringszpíker, az évtizedeken át vokalistaként dolgozó szőkenőből sem lesz popdíva már. A tegnapi adásban rengeteg közepes, vagy annál rosszabb hangú, néhol hamis, másutt erőtlenül, lélektelenül éneklő indulót láthattunk, jó, ha egy hangra emlékszik az ember az adás másnapján, a területi Majka-hasonmásverseny dobogósára, Weisz Viktorra.

Ezzel nem lehet megverni az RTL-t, marad továbbra is a 700 000-es különbség a nézőszámban, pedig a lehetőség továbbra is megvan a műsorban, hogy jó legyen. Az idei X-Faktor-mezőny az elmúlt évek tévés tehetségkutatásának legalja, most van sansza a Tv2-nek, hogy saját gyártású showműsorral is beérje a irigyelt konkurenst, csak éppen az a plusz nincs meg egyelőre a The Voice-ban, amivel ez sikerülhetne. Nincs hűbazdmeg-faktor, hiába tolják az egyébként jó ötlet Twitter-üzeneteket az adás alatt, a néző nem érez késztetést ara, hogy beszálljon a szájtépésbe, mert minek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
black and white
2012. október 29. 18:05
Nem. Orbánról egy büdös szó sincs benne, és még a Fideszről sem.
tunde04
2012. október 29. 15:51
elolvastam a cikket, melyből megtudtam, h ez az új műsor az x-faktor versenytársa. már csak annyi nem világos a számomra, h mi ez a The Voice. vagy nem is lényeges?
narmer
2012. október 29. 15:33
Eza műsor egy hatalmas bukás.A négy mester:Malek Andrea fejhangon vihogó, röhögcsélő magát tuljátszó,Somló kérőzik mint a tehén a rágóval a szájában, Mező, póló és ingnélküli Mihály elmehábordoott feltünési viszketegségben szenvedő arcoskodó lúzer,Karamell egy jóhangú énekes, de mint műítész ..gyengécske.Az énekesek már mind indultak valahol, valamikor, hamisak erőtlenek, az egész egy nagy bukta.A mesterek meg áradozva verik magukat egy- egy 150 kilós tehén láttán, hallatán ( a stylist az egyik nagy önbizalmú tehénre kereszbecsíkos miniszoknyát adott)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!