Gjoni Joker – a szerelem mindent visz

2012. október 02. 09:08

Az „I love Gjoni”-nak két hibája van. Az egyik, hogy elkészült. A másik még ennél is nagyobb hibája, hogy elővették és két év késéssel adásba is küldték.

2012. október 02. 09:08
wolfclaw
emTV

„Delhusa Gjon veterán motoros a szó popszakmai és szoros értelmében is. Lassan negyven éve él a »Nika se perimeno«-ból. Bár mivel egy újszülöttnek minden nóta új, a beválasztott lányok közt is volt olyan (konkrétan Tímea), aki kamera előtt bevallotta, hogy soha a büdös életben nem hallotta ezt a számot. Na de aki zenészként nem ismeri, annak is tudnia kell ki az a Gjon Rambo! Ezt a nevet még a »Celeb vagyok, ments ki innen!« című realityben kapta Balázséktól, és azóta rajta ragadt, mint az argentin dzsungel sara.

Ennek a feleségkeresős borzalomnak a készítői rá is feküdtek erre »a szerelem és a lélek harcosa« imázsra. Már a főcímben is megjelenik, de utána is kijátsszák ezt a kártyát.

Tizenhat válogatott luvnya előtt kell megmutatnia, hogy van akkora férfi, mint a fejével díszített Dávid-szobor a nappaliban. Ebben segít neki a Szív és az Ész. Pákó feltűnése semmilyen meglepetést nem okozott számomra, hiszen az őserdőben már összenőttek Lapite Oludayo meg simán bevállalta a kis esetlen szerecsen szerepét. A táncművésznő megjelenése picit elgondolkodásra késztetett, még akkor is ha tudtam, a dzsungelben ő is segítette a művészt. (...)

A műsor grafikai elemei annyira iszonytatóak, hogy nem találtam a magyar értelmező kéziszótárban megfelelő kifejezést rá. Szabályszerűen felkívánkozott bennem a vacsora, amikor megláttam.

Az »I love Gjoni«-nak két hibája van. Az egyik, hogy elkészült. A másik még ennél is nagyobb hibája, hogy elővették és két év késéssel adásba is küldték. Én az RTL helyében a sugárzás után fognám az összes kópiát, összezúznám, elégetném, elásnám a maradékot, és sóval behinteném a földet ahova temettem, hogy véletlen se hajtson ki többé ott semmi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rambler
2012. október 03. 09:25
Sokáig nem hittem a szememnek hogy jól látok-e.Nem tudtam eldönteni hogy ez valaminek a paródiája-e vagy komolyan gondolják.Az a rossz hír hogy az utóbbi.Mikor Gjoni Rambóként leereszkedett egy műszigetre és playback-ról ment a "Nika se perimeno" azt hittem ennél lejjebb már nincs.De félek hogy van.
narmer
2012. október 03. 00:29
Hja az Indexen valaki ennél sokkal gyilkosabbat és sokkal jobbat írt.Görnyedten, sikítozva röhögtem rajta.
Hétszűnyű Kaponyányi Monyók
2012. október 02. 21:53
Hát ja, ez a műsor tizenkilenre alsó...
Hétszűnyű Kaponyányi Monyók
2012. október 02. 21:46
tizenkilencre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!