Mereven meredtünk a mentorokra

2012. október 10. 20:51

Mind Geszti Péter, mind Malek Miklós részéről születtek olyan döntések, amiket inkább a bulvár indokol, mint a valódi tehetség.

2012. október 10. 20:51
wolfclaw
emTV

„Nem akartam már az X-Faktorról írni, mert azt hittem, már nem tudnak újat mutatni, de tévedtem. Viszont abszolút nem örülök neki, hogy nem lett igazam. Mind Geszti Péter, mind Malek Miklós részéről születtek olyan döntések, amiket inkább a bulvár indokol, mint a valódi tehetség. Már Fehér Zoli beválasztása is enyhén szólva too hot, és ezt most nem a viselkedésére értem, bár valljuk be a fiúcskából süt valami, de az nem az értelem.

Na de Csoffadt Adélka mivel érdemelte ki az élő show-t? A táborban olyan égésszag volt, hogy az olimpiai fáklya ahhoz képest egy épp elhalni készülő gyufa lángja. Ezek után tovább engedték, mert különben nem lesz meg a látszatlámúr. Aztán Malekosz kis tihanyi vityillójában már nem menekült az ütem elől, és talán nem is volt annyira hamis, mint a Katy Perry slágerben (mert ott tényleg kaptunk hideget meleget egyaránt tőle), de annyira jó sem volt, hogy tovább léphessen. Még Tóth Gabi is húzta a száját ezen a túlvezérelt libán, akkor mit látott benne a mentora? Mitől van ennek a csajnak ennyi Blikk- érték,e ha már a majdnem pasija sem lehet vele, hiszen a fő Gringó elzavarta a házból. Persze tudom én, hogy ez igazából nem tehetségkutató, hanem a Való Világ zenés változata, de akkor sem tudom elfogadni ezt a döntést, és ezzel nagyon sokan vagyunk így.

Egy netes szavazás eredményét posztoltam ki minap a facebookon, ott 75% volt azoknak az aránya, akiknek a legnagyobb csalódás, ennek a fruskának a bekerülése, charleston ide vagy oda. Azt betanulta, azt elő tudja adni gombnyomásra, de másra nem jó! Tessék felébredni és nagyon gyorsan, különben visszazavartatom Balázst az »Egy perc és nyersz«-ből. Ott úgysincs nagy változás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerecsen
2012. október 11. 14:04
Ember! Nem látod a Kersztes-Nagy Feró és Geszti-Malek közötti "különbséget"? Ez az urbánus-népi ellentét 100 éves leképezése. Mit vársz te a liberálisoktól? Elfogulatlanságot? Ugye, viccelsz?
Wazze
2012. október 11. 13:54
"Mind Geszti Péter, mind Malek Miklós részéről születtek olyan döntések, amiket inkább a bulvár indokol" Vagy inkább a bicskával kereszteltek összetartása! Mondjuk sok magyarnak ezt el kéne tölük tanulni!...
narmer
2012. október 11. 12:13
Okos kis utánlövő, ha már annyira belejöttél mit keres a PZ vagy kijafene, két rettenet cigány rapper a döntőben, he, meg az 52 éves kopasz, meg a könnyben ázó hisztérika, Lass Bea? A lány neve egyébként Csobot Adél, ennyi tisztelet neki is kijár.Tudtommal a tihanyi villa Geszti Péteré, tévednék?
wartog
2012. október 11. 11:51
én már a férfiaknál kibuktam, és így el is kapcsoltam onnan. Persze, lehet, hogy pancser vagyok(:D)Én kettőt bennhagytam volna,a négert, meg a Meggyest, sztem magasan verték a kis homit, vagy a kalányost.De hát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!