Az MTV azt sem tudja, hol a Műcsarnok

2012. november 29. 20:34

Innen már csak egy lépés, hogy Semjén Zsolt nyilatkozata alá Barack Obama mosolygó arcát vágják.

2012. november 29. 20:34
szabóZ
comment:com

„A Magyar Televízió a közszolgálat fellegvára, az utolsó erőd, ami a magyar kultúra érdekeit védi a kereskedelmi média sötét erőivel szemben. Nehéz küzdelem ez, hiszen a magyarság lelkéért indított gonosz seregben ott ordít vérszomjasan Berényi András, kifent műkörömmel támad a Született feleségek teljes stábja, a hangágyúra meg rákötötték Zámbó Krisztiánt.

Csak azt nem értem, hogy ha az MTV tényleg értéket közvetít, akkor mégis hogy lehetnek olyan hülyék, hogy a Műcsarnok igazgatójának lemondásáról szóló híradóriport közben végig a Magyar Nemzeti Galériát mutatják? Mégis ki zavarta fel a várba az operatőrt a Hősök tere helyett? Vagy melyik szerkesztő vágta be az illusztrációt az archívumból? Baj van, a kultúra vesztésre áll, innen már csak egy lépés, hogy Semjén Zsolt nyilatkozata alá Barack Obama mosolygó arcát vágják. Az pedig nem csak nekünk nem tetszene, az fix.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2012. december 05. 23:48
Pont nálam..?
MérlegElőd
2012. december 03. 21:35
...és ez més sehol sincs a fidesz és csőcseléke hazug mocskától.
MérlegElőd
2012. december 03. 21:35
zakar így zakkant.
MérlegElőd
2012. december 03. 21:35
Ne képmutatóskodj! Tán én vóótam a Duna tv fideszkatona vezére? már csak úgy mérlegelésileg is. ;-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!