Mi a francnak üzen a nézőknek az X-Faktor?

2012. november 07. 09:54

Kiderült, hogy Sebestyén Balázs a Comment:comot szitokszóként használja, pontosabban némi undorral azt mondja a reggeli rádióműsorában, hogy az ilyen Comment:com-félék. Meg hogy szerinte Sixx abból él, hogy fontosnak érzi magát a kinyúlt garbójában.

2012. november 07. 09:54
szabóZ
comment:com

„De nem mennénk bele béna üzengetésekbe, meg hogy akkor kit hányan olvasnak, hallgatnak, néznek vagy makraméznak naponta és hetente. És az sem fontos, hogy Balázs nem csak olvasta, de be is magolta a Comment:com kritikáját, hogy aztán a megállapítások egy részét visszabiflázza szó szerint, a többit meg kinevesse.

Csak csendben jegyezném meg, hogy Balázs, aki tényleg Magyarország egyik legjobb tévés műsorvezetője, lemaradt egy cseppet az utóbbi években: a média ugyanis ma már nem azt jelenti, hogy néhány kiválasztott böfögése is érdekes és elképesztően tehetséges, meg szórakoztató. A média már nem Vitray Tamás zakójáról szól, és még csak nem is Stohl Buci kölcsönszmokingjáról. Hanem arról, hogy mit gondol a közösség minderről. Azért üzenget a blogoknak, vagy a közösségi média hangadóinak az X-Faktor, meg a Voice, mert a szerkesztők jól tudják, hogy a Blikk és a Bors bulvárhíreivel már nem lehet elérni a harminc év alattiakat. És ha ehhez Balázs nem tud alkalmazkodni, akkor egy nap nagyon tehetséges, nagyon kívételes és nagyon unalmas lesz csak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2012. november 08. 00:24
Nem kevés kritikus egyben besúgó volt.
Claypool
2012. november 08. 00:23
Repülősót!
csadtoselemér
2012. november 07. 19:22
Gyerekek! A kritikusoknak a kritika a kritizáltnak pedig a kritika elleni felháborodás a dolga. Ez mindig így volt és ezután is így lesz. Nincs új a nap alatt, ne csináljunk már ebből egy olyan képletet, hogy micsoda felháborító és meglepő dolgok mennek itt most végbe.
Soma
2012. november 07. 18:18
Micsoda tragédia! Véreim! Végünk van! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!