Puzsér őrjöngésével reklámozzák a jogvédelmet

2012. november 22. 15:12

Puzsér tényleg olyan, mint aki száz forintossal működik, és ha bedobunk egy érmét, tetszőleges témában küld el mindenkit a picsába.

2012. november 22. 15:12
szabóZ
comment:com

„Puzsér Róbert főállású idegbeteg, tényleg az a munkája, hogy vöröslő ütőérrel ordibáljon, de olyan intenzitással, hogy a nagymamák már ne is arra figyeljenek, hogy mit mond, hanem, hogy gyere már be Gézu, ez mindjárt itt kap nekem szívinfarktust. Ez egy tehetségkutatóban még elmegy, de nem hiszem, hogy sok reklámszakember hisz abban, hogy a dacos ellenkezésnek és az önimádatból fakadó hülyeségnek van reklámértéke. De most itt a cáfolat, a reklámszakemberek és copywriterek, pedig döbbenetükben lefejelhetik füstüveg dohányzóasztalra felstócolt nullás lisztet.

Pedig a Társaság a Szabadságjogokért internetes kampányt épített arra, hogy Puzsér teljesen összefüggéstelenül beszól nekik, Till Attila, Hajós András, a taszos Dénes Balázs meg Péterfy Bori pedig csak megdöbbenten pislog közben. Puzsér tényleg olyan, mint aki száz forintossal működik, és ha bedobunk egy érmét, tetszőleges témában küld el mindenkit a picsába. Majd a végén pittyeg egy kicsit, mint egy nyilvános telefon, majd bontja a vonalat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. november 25. 00:03
Ami igaz, az igaz! Láttam Puzsért megnyilatkozni valamelyik csatornán. Vadai Ágnes legvehemensebb módon előadott hülyeségén is túltett. Stílusban, mondanivalóban egyaránt. Többnek gondoltam, de nem számít, van önjelölt megmondó éppen elég.
Peonza1
2012. november 25. 00:03
Hajrá Puzsér!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!