Meggyilkolt kisfiúból nyereményjáték a TV2-n

2012. november 08. 08:44

Nem, tényleg nem azért kellett ez az interjú, hogy végre egyszer beelőzzék az RTL Klubot. Gondolni se merjünk erre, itt emlékállításról van szó.

2012. november 08. 08:44
tajgetosz
Nyugat.hu

„Nem most kezdődött. Egy fél ország érezhetett szokatlan testi tüneteket, úgy mint tenyérviszketést vasárnap este, amikor a műsorajánlóban andalító zongorafutammal a háttérben közölték, hogy a holtan talált 11 éves kaposvári kisfiú nevelőapja és nővére »megrendítő vallomása« következik az esti film után. Hajdú Péter a Frizbi elején aztán még azt is hozzátette mindehhez, magától értetődően, hogy náluk szólalnak meg elsőként. Az ásót és kést is magában foglaló gyilkosság - aminek pontos mikéntjét még az ügyben eljáró rendőrök sem részletezték, annyira brutálisnak találták - alig egy napja történt, és a két legközelebbi hozzátartozó már ott üldögélt a TV2 stúdiójában. Ami nem őket minősíti, hanem azt a lesújtó gyakorlatot, ami a hírversenyt már nem csak a jóízlésnek (ahhoz már hozzászoktunk), de egyenesen a kegyeletnek is alárendeli.

Mintha csak azt várták volna el a nézőtől, hogy hagyja már az ilyen kegyeletteljes gondolatokat, hiszen a két rokon ott van, a szeme előtt, elvállalták és kész, nem mindegy? De Hajdú még fokozta azt, amiről nem sejtettük, hogy lehet: »méltó emléket állítani Bencének« - magyarázta a műsorrend átírásának miértjét, aminek következtében hirtelen olyan szájíz költözött a nyelvem alá, mintha előtte megrágcsáltam volna egy rozsdás utcaszéli kukát. Plusz az az egész testen végigszánkázó borzongás, amit akkor érez az ember, amikor mások helyett süllyed el a sárga földbe. A »talk show« házigazdájának szavai úgy csengtek-bongtak, hogy annak árnyékában még Orbán Viktor is egy csillogó szemű, igazmondó juhásznak tetszett. Nem, tényleg nem azért kellett ez az interjú, hogy végre egyszer beelőzzék az RTL Klubot. Gondolni se merjünk erre, itt emlékállításról van szó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. február 03. 13:17
Tajgetosz!Te egy lelki nyomoronc vagy!Akinek erről mocsokról is Orbán Viktor jut eszébe az jobb ha véget vet nyomorult életének.Nekünk is jobb lenne,ha visszaadnád sérült lelkedet a teremtőnek.Elviselhetőbb lenne a világ.
BőröndÖdön
2012. november 11. 02:43
A tahósági versenyben orrhosszal mindig a tv2 vezet,a Pintér Dezső távozása óta nagyon gáz a tv2./ja,és veszteséges,nem is kicsit,nagyon!/
Soma
2012. november 10. 15:51
Unalmas, visszataszító ez a felesleges szemforgatás! Hajdú azért sikeres, mert nézik! A családtagok meg dönthetnek: Elmennek, vagy nem mennek! Akinek az eféle műsor bármiben is segít, akkor segítsen neki. Nincs kit elítélni a gyilkosokon kívül. /A személyes véleményem az, hogy semmi pénzért nem tenném ki a szerettemet egy ilyen fokú nyáladzásnak/.
tetigi
2012. november 10. 15:34
"a hírversenyt már nem csak a jóízlésnek (ahhoz már hozzászoktunk), de egyenesen a kegyeletnek is alárendeli" Talán fordítva, nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!