A kaposvári gyilkosságról

2012. november 05. 08:33

A józan ész is azt mondatja: igen is, érdemes lenne végre a halálbüntetésről lefolytatni a társadalmi vitát.

2012. november 05. 08:33
Vona Gábor
Facebook

„Mélyen megrendített a hír, ami az elmúlt napokban eltűntnek hitt kisgyermek haláláról érkezett. Az eseményeket, a zavaros nyilatkozatokat követve éreztem, hogy valamiféle családi tragédia lehet a hátterében, de bíztam benne, hogy tévedek. Élőben néztem tegnap délután a rendőrkapitány nyilatkozatát, amely jelezte, hogy a brutális gyilkosságok közül is egy különösen súlyos esettel állunk szemben.

Pont ezek azok a pillanatok, amikor a megdöbbenésen, a felháborodáson és a keserűségen túl a józan ész is azt mondatja: igen is, érdemes lenne végre a halálbüntetésről lefolytatni a társadalmi vitát. Tudom, hogy ez még a saját táborunkban is komoly érzelmeket kavar, de úgy hiszem, előbb-utóbb ezt a nehéz vitát úgysem tudjuk elkerülni. Akkor inkább előbb. Talán életeket menthetünk vele.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
next mindig élni fog
2012. november 05. 23:49
Vona! Egy kérdésem lenne! Lesz e tüntetés, felvonulás, vagy megemlékezés a náciktól Kaposváron? Lesz e tüntetés egy ilyen magyar által elkövetett számomra érthetetlen, sokkoló eset után? Ott lesztek, ahogy szoktatok? Hm!
Fakutya tizedes
2012. november 05. 17:52
2006-ban hajléktalanoknak osztogatott pénzt a ballib, hogy cirkuszoljanak. Ez kicsoda? http://kapos.hu/videok/kapospont_net_video/2012-10-16/pizsamas_ehsegsztrajk_a_birosag_elott.html
Fakutya tizedes
2012. november 05. 17:48
Meg kéne kérdezni a fiatalembert, ki fizette, hogy éhségsztrájkoljon. http://kapos.hu/videok/kapospont_net_video/2012-10-16/pizsamas_ehsegsztrajk_a_birosag_elott.html
orbán(c)
2012. november 05. 13:32
Engem nem érdekel, ha valaki bántaná a családomat kinyirnám az tuti-nem érdekelne milyen szinű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!