MSN.teg.nap

2012. december 02. 10:40

Azt értem, hogy elmaradt a várt forgalom, de lássuk be, sokat nem is tettek ezért.

2012. december 02. 10:40
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„A Kreatív írása alapján az MSN Messengernek nagyon betett a Facebook, és ez hozta azt, hogy a Skype-ba lett az egész integrálva. A Skype egyelőre a legjobban használható ilyen program, ha szövegelni vagy videózni akarunk, így ez inkább előremenekülés volt, egyfajta kármentés. Reméljük, a Microsoft nem teszi tönkre a programot...

De az MSN-nek, mint portálnak a bezárása... ez olyan megfutamodás, amit nehezen tudok értelmezni egyelőre. Azt értem, hogy elmaradt a várt forgalom, de lássuk be, sokat nem is tettek ezért. Tavaly volt egy bevezető kampány, az komolyan volt gondolva, igaz, nem lett tökéletesen végigcsinálva, szépen elerőtlenedett. Idén pedig nem nagyon volt semmi látható, komoly jelenlét. Így nem is lesz erős az oldal, azt hiszem...

De egy év után felállni és azt mondani, ennyi volt fiúk, azt hiszem gyors megfutamodás, leginkább. Kár érte. Ha egy kicsit komolyabban gondolja ezt a dolgot a Ringier és sokkal komolyabban gondolja a Microsoft, végig lehetett volna csinálni. De most marad a nagy semmi, és jópár embernek a rossz Karácsony.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2012. december 04. 05:22
"De az MSN-nek, mint portálnak a bezárása... ez olyan megfutamodás,..." Édes Istenem! Tényleg nagy az Isten állatkertje! Már miért lenne megfutamodás? Azt hiszem, a blogírónak nem sok fogalma van a Microsoft cégről. Valószínűleg ismeri az asztali szoftvereit és ezek szerint mellé még az MSN-t. Tájékoztatnám a blogírót, hogy a Microsoft még nagyon sok szervet-terméket is gyárt. Sőt! Olyan terméke is létezik, ami egyedülálló a maga nemében. Az, hogy egy cég jobbnak látja megvásárolni a konkurenciát és nem saját termékét fejleszti, még nem megfutamodás. Számtalan oka lehet annak, hogy az MSN fejlesztését elhanyagolták. Minidg nagy figyelemmel kísértem az ilyen félművelt pofákat, akik megmondják a tutit, ha kell, ha nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!