Világvégén túl

2012. december 24. 08:15

Az általános rossz gazdasági hangulat valahogy az internet felé terelte a cégeket, és most van igazán igény arra, hogy értelmesen hirdessünk.

2012. december 24. 08:15
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„Például az, hogy 2013. reményeim szerint a növekedés éve lesz - növekednünk kell, ha azt szeretnénk, hogy rendben, megfelelő minőségben ki tudjuk szolgálni a beérkező megrendelői igényeket. Most, hogy a világvége érdeklődés hiányában elmaradt, ismét lehet tervezni a jövőt, és érdemes is. Mert az általános rossz gazdasági hangulat valahogy az internet felé terelte a cégeket, és most van igazán igény arra, hogy értelmesen hirdessünk.

És közben ott vannak az egyéb projektek. Szépen fejlődik a Találkapont.hu (javítjuk a hibákat, jönnek a reisztráltak, használják az emberek), alakulgat a Blogter.hu és a Mommo.hu jövője (csak fájdalmasan lassan), és már megvannak a tervek, miket fogunk csinálni januártól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!