Figyelj, Helmeczy!

2012. december 03. 19:47

Találkozunk a következő peren januárban, amelyet megint csúfosan el fogsz bukni, és te maradsz mindörökre az az ügyvéd, aki lepattant a HírTV-ről.

2012. december 03. 19:47
Kisberk Szabolcs
MNO

„Lassan olvasd, hogy biztosan megértsd! Bűncselekmény hiányában mentett fel a bíróság, egy hét alatt a második ügyben, amit a haverjaiddal indítottatok ellenem. Tudod, az indoklásban háromszor is elhangzott, hogy a szakma szabályait maradéktalanul betartva, jóhiszeműen jártam el. Persze megfellebbeztétek, nem adjátok fel, ha már a kábszeres üggyel nem sikerült börtönbe juttatnotok. (...)

Kimondták, hogy a szakma szabályait betartva jártam el! Ugyanis megkerestem az engem beperlő nyírbátori embert is, akiről az állítások szóltak, de ő saját bevallása szerint is elkergetett. Szóval a bíróság felmentett. És felmentett a múlt héten is. Ebben a másik ügyben Tóth Viktor, Veres János egykori pénzügyminiszter jobbkeze, – aki szintén nagy haverod, hiszen hozzád irányította annak idején a kábszer sztorival Baráth Miklóst is – akart volna megbüntettetni a bírósággal. Nála az verte ki a biztosítékot, még 2008-ban, amikor bebizonyítottam, hogy az MSZP megveszi a romák voksait. Akkor épp a népszavazásra intézték a szocik a voksvásárlást a Nyírségben.

Igen, az én kérésemre hívta fel egy cigány vezető, Tejfel László, Veres emberét, és kért tőle pénzt a szavazatokért. Tóth Viktor pedig – jól figyelj! – emiatt a mondat miatt perelt be: »egyszer sem kérte ki magának, sőt, hajlandónak mutatkozott az üzletre«. Amiatt, hogy ezek után felhívtam más cigány vezetőket, akik jól emlékeztek arra, hogy a 2006-os választáson mennyit fizetett nekik az MSZP a szavazatokért, nem kifogásoltátok. Igen, ez volt az a per, amelyben a te javaslatod alapján elővezettek, mert önhibámon kívül nem jelentem meg egy tárgyaláson. Biztos örültél, hogy bekasztliztak, egyszer te is kipróbálhatnád, milyen a kóter. De mivel ezt a pert is elbuktátok első fokon, én már csak a szépre emlékezem.

Ismétlem: bűncselekmény hiányában mentettek fel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2013. január 10. 19:14
Nem tudom ki vagy, de a magánügyeidet négy szemközt légy szíves! Nem közügy.
Ald0 Raine hadnagy
2012. december 06. 00:45
Komcsi az édes anyukád. Na, nézzük a tényeket. Kisberk és fideszes haverja majdnem egy milliót fizettek Baráth Miklósnak, hogy hazudja azt, hogy Helmeczyék akarták volna gyanúba keverni a Fidesz-tv-seket. Csak van egy kis bibi a történetben....hangfelvétel bizonyítja, hogy a Hír-tv-sek találták ki ezt a kábítószerrejtegetős dolgot. " A (Magyar Nemzet)székházbeli megbeszélésen Liszkayn kívül jelen volt Korda Judit, a HírTv vezérigazgatója, Szikszai Péter, a HírTv hírigazgatója, Dávid László, Kisberk Szabolcs, Krakkó Ákos, Baráth Miklós. Itt szintén Dávid vezeti fel a drogötletet: "Vagyis, amiből nagy botrányt lehet keverni...legjobb lenne a fehér por." Aztán vannak még további hangfelvételek, ahol Baráth és a Hír-tv-sek azon gondolkodnak, hogy az önmerénylethez valódi drogot, vagy csak annak látszó port használjanak. Szóval leégtél, ugyanúgy mint ez a szarházi Kisberk, és az összes Fidesz-tv-s hazudozó. Arra is híváslisták és sms bizonyítékok vannak, hogy a Hír-tv-sek már egy hónnappal azelőtt kapcsolatban voltak a bűnözővel, és szervezték az álmerényletet, hogy Helmeczy, vagy más bemártani kívánt ember a képbe került volna.
Thasaidon
2012. december 06. 00:45
Hol írja a szöveg, hogy a Fidesz utasítására? És ha igen, akkor menthetőbb a másik oldal szavazatvásárlása? Kisberkék csak kiugrasztották a nyulat a bokorból, és ha valaki csalni akara választásokon, azt le kell leplezni, ennyi. Nincsenek illúzióim a "jobboldal" tisztaságát illetően, de ebben az esetben motivációtól, "utasítástól" függetlenül, az eredményt tekintve volt értelme a HírTV-sek eljárásának. Akit meg rá lehet venni arra, hogy csalni próbáljon a választáson, az így járt. :-)
Viktus
2012. december 06. 00:44
Na igen régen még ért v.mit ez a hír tv ez a Kisberk is mert akciózni ... idén lemaradt pl. a Tiszavasvári Fideszes huncutságokról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!