A Voice megmutatta, milyen egy jó tehetségkutató

2012. december 22. 13:19

Maga a műsor a háromórás adásidő és a meglehetősen egysíkú, lassú dalválaszték ellenére sem volt unalmas.

2012. december 22. 13:19
sixx
comment:com

„Míg a The Voice első köre a megfordulós székekre és a hűbazmeg faktorra épített a nem látott, csak hallott énekesekkel, a másodikban pedig a mesterek drámája volt középpontban (saját versenyzőik számát kellett lefelezni), a harmadik etap, az élő adások már az énekesek drámájáról szólnak. Kaptunk is belőlük bőven, Mohamed Fatima hangszálproblémái és kiesése, vagy a Berkes Krisztiánt Olivért végig könnyes szemmel figyelő anyuka vágóképei hatásosak voltak és pont olyanok, amikről majd másnap a hentesnél jókat lehet vitatkozni, te Marika, és nem zavartam volna haza azt a szegény lányt, hát beteg volt, na. (...)

Maga a műsor a háromórás adásidő és a meglehetősen egysíkú, lassú dalválaszték ellenére sem volt unalmas, a műsorvezető nem könyörgött üvöltve az sms-szavazatokért és nem idegesítette a nézőket üresjáratokkal a szavazás lezárásakor. Helyén volt a koreográfia, a táncosok nem elnyomták az énekeseket, hanem kiegészítették a produkciókat, a zenekar hiba nélkül tolta el a nótákat, bár a hangosítással nekem volt bajon, egyrészt leszakadhatna már végre a Tv2 a konzervőrjöngésről, másrészt néhol erőtlennek tűntek az előadók, a hangjukat elnyomta a zene - mondjuk azt nem tudom, hogy azért, mert ilyen gyenge a hangjuk, vagy túl hangos volt-e a zenekar.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
packó_
2012. december 23. 20:25
Ez Dodókám az a kritika, amelyet bármelyik időben bármelyik kereskedelmi csatorna bármelyik műsoráról írhatsz, kizárólag a címet kell változtatni, hogy egy másik műsorról írj. :-) Kompatibilitásnak hívják.
narmer
2012. december 23. 14:37
Neked! Nemcsak döglesztően unalmas volt, de a négy mester elképesztő fazon volt. Mező egy feltünési viszketegségben szenvedő bohóc, Somló egy unatkozó rágóreklám, Malek egy magamutogató hisztérika, aki különösen elfogult volt bizonyos csoportok iránt, Caramell egy aranyos, de mint műítész egy nulla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!