Boldog új évet, írástudó!

2013. január 01. 15:08

Van itt szép, van itt felemelő.

2013. január 01. 15:08
Aromó
Jobbegyenes

„Pezsgőt iszunk, holott bort kéne. Vöröset, súlyosat. Ünneplünk, holott nincs kedvünk, vigadunk, amikor úgy érezzük, sírni támadna inkább kedvünk.

Talán mi is bízunk abban, nem kell mindig a mocsokról írni. Hogy nem percemberkék másodperceiről, hogy hazugokról, gyilkosokról kell tudósítani, rosszakat jónak beállítani, gyarlókat egyenesnek, picinykéket óriásnak mutatni.

Mert van itt szép, van itt felemelő. Nekünk is kell erő azonban ahhoz, hogy megtaláljuk őket, hogy mi magunk is feltöltődve értéket tudjunk adni.

Mert hiszen köztünk él egy Böjte atya az alázatával, értünk is úszik egy Gyurta Dani a szívével, büszkeséggel vegyes irigységgel tölthet el a Fölszállott a páva versenyzőinek tehetsége, könnyet fakaszt az Ismerős Arcok által megénekelt fájdalom, kiegyenesedik a gerincünk a csíksomlyói nyeregben. Jövőre is.

S igen, miattuk is érdemes lesz 2013-ban magyarnak lenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bini
2013. január 01. 20:13
És ki kormányozna? Ki fogná össze az ország dolgait? Melyik platform elképzelése, értékrendje érvényesülne? Amit Te viziónálsz az a káosz és anarchia elmélet. Persze lehet ezt csinálni, de akkor nem beszélhetünk államról.
packó_
2013. január 01. 17:57
Egy részük pénzért csinálja, ezt konkrétan tudom.
laci0011
2013. január 01. 16:20
Ez a társulat 1 szellemi fekete lik,fideszmagyarok.
laci0011
2013. január 01. 15:48
Jelekből olvasó buta jobberek,akik a nemzetükre törnek bolsi módszerekkel,küldetéstudattal,számolni sem tudó féltudással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!