Miért jó a bloggernek az Index 2?

2013. január 07. 08:19

Ebben a nézetben ugyanannyi bevétele tud keletkezni a bloggernek, mint a hagyományosban, illetve annyival még több, amennyivel több olvasót lehet így elérni.

2013. január 07. 08:19
Bazsó Gábor
Szevasztok!

„Éppen az a lényeg, hogy ebben a nézetben ugyanannyi bevétele tud keletkezni a bloggernek, mint a hagyományosban, illetve annyival még több, amennyivel több olvasót lehet így elérni. És többet lehet majd, főleg a rendszeres bloggereknek, hiszen eddig csak egy blogketrec vitt olvasókat, most pedi azt kiegészítendő keletkezett egy egész címlap.

A blogketrec is posztoldalra linkelt. Ahhoz, hogy valaki onnan további oldalakat olvasson el a blogról, az kellett, hogy valamelyik másik ajánlott tartalomra átkattintson. Ebben az olvasónézetben is vannak kapcsolódó blogposztok és linkwithin dobozok is, sőt, a kommentálás még át is dob a blogra, azaz minden esély megvan rá, hogy egy új olvasó még többet is fogyasszon az adott blogról, mint az eredeti nézetben. Főleg nem profi dizájnerek és sitebuilderek által csinált blogoknál, ott végképp nagy segítség ez a nézet.” 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mappa
2013. január 07. 18:21
Van része a jobboldalnak/kicsi/ van a baloldalnak/sok/ És a népoldalnak?
kamasuka
2013. január 07. 18:21
Olyan ez, mint a Facebook, csak az indexen nem tudod kiszűrni azokat a blogokat, amelyeket nem szeretnél elolvasni.
Kvasztics Fedor
2013. január 07. 18:21
Hiába na, a médiában is elvannak nyomva az ellenzékiek, de ez azzal van álcázva, hogy publicitást kapnak.
OrangeOrder
2013. január 07. 18:21
:) Hát igen, jó ötletnek tűnik, de hányadék, amit a blogketrecben össze tudnak néha válogatni. Nem mintha én sokkal jobbat írnék, de fideszpárti blog az kb. 1%, ami publicitást kap, a Mandinertől is csak a kormányellenes írások kerülnek ki már lassan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!