Voice: végig izgultuk a döntőt

2013. január 26. 10:05

A TV2 képtelenségre vállalkozott, elnézhető logikai bukfenccekkel.

2013. január 26. 10:05
l/cz
hvg.hu

„Alkalmas a Voice egy ország hangjának megtalálására? Nem kerülte el valami vagy valaki a TV2 szakembereinek figyelmét? Mi van, ha valaki útközben berekedt, ezért a meghallgatáson belé szorult a hang, ami valójában az országé? A Voice merészen kockáztatott, túlvállalta magát, vagy egyszerűen blöfföl ezzel a címmel? Természetesen: igen, igen és igen.

A TV2 képtelenségre vállalkozott, elnézhető logikai bukfenccekkel. Amennyiben ugyanis megvan Magyarország hangja, nincs folytatás, nincs több műsor, mert olyan nem létezik, hogy a következő szezonban jön majd valaki, Magyarország a korábbinál is aktuálisabb hangja. A túlzás és az ámítás persze akkor nem baj, ha egy műsornak ez a lényege. A tehetségkutatás nem műsor, hanem jövedelmező műsorformátum, aminek kidolgozott, kipróbált szabályaitól nem tanácsos eltérni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2013. január 29. 11:35
Én nem izgultam miután az elsőt megnéztem és azt a magamutogató, pöffeszkedő hiriget amit a négy mester csapott nem lehetett hosszútávon kibírni.Egyébként az ilyen vetélkedő győztesei vagy cigányok, vagy határon túliak már nem is izgatott nagyon.
red label
2013. január 26. 19:56
A TV2, egy nagy tragédia lett. Miután meg akar felelni a romáknak, mindenáron, Bangó Margit a VOICE-ban. Hétközben meg a Bodzás család. Szánalmas erölködés!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!