Kondérra fel!

2013. január 11. 07:36

Az ellenzéki kerekasztal kondérlovagjai ugyanazok, akik 2002 és 2010 között a vérkorrupt MSZP–SZDSZ-rezsimet irányították, közreműködtek a lopásban, vagy belőle éltek.

2013. január 11. 07:36
Máté T. Gyula
Magyar Hírlap
„A Népszabadság szerint az ellenzéki haknigárda még kiegészülhet a vörös csillagból jól prosperáló kártérítésüzletet gründoló Vajnai Attilával, s jöhet az MSZP partizánszövetsége, a MEASZ is. A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége tömegbázisban ugyan kihívásokkal küszködik, de nagyszerű vezetője bármikor szívesen talál fasisztát és rasszistát Paul Lendvai megrendelésére.

Finoman szólva is vegyes csapat, vegyes világ- és egyéb nézettel. S akkor mi van? Kit érdekel? Le a »dogmává silányult ideológiai béklyókkal«! Valami vagy fizet, vagy nem fizet!

Az ellenzéki kerekasztal kondérlovagjait tanulmányozva ne felejtsünk el még egy dolgot: nem új emberekről van szó. A meghatározó figurák ugyanazok, akik 2002 és 2010 között a vérkorrupt MSZP–SZDSZ-rezsimet irányították, közreműködtek a lopásban, vagy belőle éltek. Ez nem új erő, nem új politika, nem új érdek – ez a régi tolvajbuli újbóli megidézése.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2013. január 11. 11:58
A rossz a rosszabbal összefog,nem volt még elég nekik és elődeiknek? NEM SZABAD HAGYNI ,HOGY a HORDA- az elhorda- VISSZATÉRJEN!!! TALPRA MAGYAR!!!
hátakkor
2013. január 11. 11:37
A kondérlovagokat kenderlovagoknak olvastam.
6qwasyx
2013. január 11. 09:06
Te Gyula! Faterod - Thürmer Gyula - majd jól szétrúgja a valagadat. Mit beszélsz itt hülyeségeket!
tarackos
2013. január 11. 08:58
"Le a »dogmává silányult ideológiai béklyókkal«! Valami vagy fizet, vagy nem fizet!" Te már csak tudod Gyuszi, hogy megy ez. Neked most fizet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!