Az a másik Európa

2013. január 25. 14:05

Európa nem csak a gyorséttermek, plázák, és félig letolt gatyával sétáló nem- és identitásnélküli véglények Európája.

2013. január 25. 14:05
Pozsonyi Ádám
Magyar Hírlap

„Svédországi óvodákban azokat a gyerekeket diszkriminálják és küldik nevelési tanácsadóhoz, akik nemüknek megfelelő viselkedési jegyeket mutatnak fel. Budapesten, ha valakit egy idegen brutálisan meggyilkol, nem a gyilkosság miatt háborog a közélet, hanem amiatt van a hiszti, hogy valaki a gyilkost nevén nevezte. London egyes kerületeiben, az idegen bevándorlók lakta részeken pedig az iszlám már átvette a hatalmat, és a saját országában, saját városában sétáló fehér angolnak a muszlim járőr – így nevezik tudniillik – megmondja, hogy miként viselkedhet. (A Youtube videomegosztón világosan megfigyelhető, hogy a londoni utcán sétafikáló fehér őslakos angolt megfenyegetik, amennyiben nem önti ki a sörét, vagy nem a saria által megszabott ruházatban közlekedik.) (...)

Pillanatképek egy önfeladó és pusztulásra ítélt Európából. Épp ezért volt számomra élmény a This is Europa névre hallgató oldal a Facebookon. »Wonderful photos and information about our great European Civilization. We love Europe!« Ez a leírás, de a lényeg nem a szöveg, hanem az élmény. Hogy Európa nem csak a buszon való rettegés Európája a járművet elözönlő szotyolázó, kötözködő etnikumoktól. Nem csak a melegfelvonulások Európája. Nem csak a gyorséttermek, plázák, és félig letolt gatyával sétáló nem- és identitásnélküli véglények Európája. Nem csak a tanárt és szülőt verő diákok, nem csak az üresen kongó keresztény templomok és gombamód épülő minaretek Európája.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2013. január 26. 09:53
Pozsonyi, te kretén vagy!
Paul
2013. január 26. 05:49
The white race shall rise again!
Trükkök Százai...
2013. január 25. 19:16
Budapesten az is előfordul, hogy egy baltával darabolós gyilkos esetében az áldozattal együtt érzőket küldik a picsába. Meg hogy a tisztelt társaság túlnyomó többsége ahelyett, hogy a " This is Europa" faszbúkoldalt böngészné, inkább azzal van elfoglalva, kinek mekkora az orra és ebből neki milyen hátránya származhatik.
heep
2013. január 25. 17:59
" félig letolt gatyával sétáló nem- és identitásnélküli véglények Európája" Hehe, ez a leírás rendkívül szemléletes és találó. Én mindig attól féltem ezeket a letolt gatyásokat, hogy orra buknak. Hogy lehet ezekben a gatyákban járni, főleg ha Tokyo Hoteles frizurát is hord a páciens. Ami teljes elvesztése a térlátásnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!