Akár a kurucinfó is írhatta volna a Tv2 új sorozatát

2013. január 08. 15:04

Ez az a sorozat, aminek láttán az ember megtanulja értékelni a Jóban Rosszbant és a Barátok köztet.

2013. január 08. 15:04
sixx
comment:com

Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó mellbimbóitól az árvaház vaskerítése mellett lassított felvételben egymás felé szaladó szerelmeseken át a kipixelezett fejű és (mű)vaginájú guminőig. Mert ebbe a társadalomkritikába ágyazott rémálomszerű szappanoperában ez mind volt, sőt, még a Damu Roland bőrdzsekije is feltűnt, amit a Jóban Rosszban epizódjaiban viselt.

A sorozat egy vegytiszta szappan, amiben a dél-amerikai kaptafára ráhúzták magyar rögvalóságot, és a Jóban Rosszban parodisztikus kórháza vagy a Barátok közt Rózsa presszója helyett egy nagyobb vászonra festették fel (szarral) a történetet. Amit az első, igen mozgalmas félórából ki lehetett hámozni, arra utal, hogy van egy cigánybűnöző család, a Bodzás-klán, aminek a nevétől már egy hónapja eldobtuk az eldobnivalót és a földön összegörnyedve sírdogáltunk órákig, de ez nem változtat a tényen, hogy a főszereplők ebbe az igen szerencsétlen nevű családba tartoznak, és ha azt hinnénk, hogy itt vége a nevek ámokfutásának, hát tévedünk, hiszen Bodzás szeniornak van fia, Bodzás Lorenzó és Bodzás Frenki, meg egy eltitkolt is, Rómeó.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na nem úgy van az
2013. január 10. 14:10
mi van te söpredék sar sixx: megzavart a valóság? kívánok neked cigánykést a hátadba te vén majom.
Jancsipapa
2013. január 10. 14:10
Meg lehet még Krisztofer , Dzsenifer vagy Kevinkosztner. Ha tényleg számít a valóság...
impertinent
2013. január 10. 08:42
Erre az anyázásra ugyan mi szükség volt?
Soma
2013. január 10. 08:14
Amúgy csak az nem tűnik ki, mi a francot akar ez a zagyva- balga!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!