Műbalhéval teper a nézettségért a Voice

2013. január 04. 15:01

Hiába akarnak a Tv2-nél minőségileg szórakoztatni, ha a jónépnek nem a minőség kell, hanem a bulvár meg Jimmy fia Krisztián.

2013. január 04. 15:01
sixx
comment:com

„A Voice esetében a hangra, a tehetsége építkezés nem jött be teljesen, mert hiába énekel tényleg jól a jelentkezők nagy többsége, ha erre a néző nem vevő, a legutóbbi adást alig több, mint egymillió néző látta (míg az X-Faktor stabilan hozta az 1,8 milliós átlagot). Botrány kell, meg csöcs, bólogatnak ilyenkor a tapasztalt médiaguruk, azzal nincs az a műsor, amit nem lehet eladni - még egy köztévés kerekasztal-beszélgetést is simán fel lehet dobni a szakállas esztéták közé beillesztett rúdtáncosokkal.

A ma este háromórás monstre adással jelentkező műsor főpróbáján be is vetették a másodlagos nemi jellegeket. Bűdi Szilád énekes Joe Cocker legendás slágerét, a You Can Leave Your Hat On címűt énekli majd, a háttértáncosok pedig a drámai csúcsponton szépen leszaggatják magukról a felsőt és a melltartót is, és ott állnak egy szál csöcsben, hadd kapjon idegbajt az NMHH.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. január 07. 16:11
Hehe! ki le nem szarja az összes hülye műsort, aminek se eleje, se teteje! Az is bolond, aki megnézi. Én Tóth Verát sem láttam a fene tudja melyik tehetségkutatóban, de hallottam énekelni! Favorit!
impertinent
2013. január 06. 01:34
Tudom, nehezen olvasol.
pajszer
2013. január 06. 01:34
MIndegy, mit írsz.......:-)))))))))))))))))
impertinent
2013. január 05. 23:41
A TV 2 műsotűban péntek esténte.Elmondom, nem voltak csöcsök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!