Utálom, amikor Morvai Krisztinának van igaza

2013. január 21. 09:22

Nem kell szélsőjobboldali politikusnak lenni ahhoz, hogy az ember belássa, hogy 2006 őszén szégyenteljesen viselkedett a rendőrség.

2013. január 21. 09:22
Tékás Lacika
Fent és Lent

„Tessék, nem kell szélsőjobboldali politikusnak lenni ahhoz, hogy az ember belássa, hogy 2006 őszén szégyenteljesen viselkedett a rendőrség, és hogy az érintett politikusokat máig felelősség terheli ezért. Morvai Krisztinának nem volna szabad az igazmondó szerepében tetszelegni ma már, amikor egészen egyértelmű, hogy 2006-ban mi is történt. Ez nem az ő igazsága, ez a közelmúltunkról való közös gondolkodásnak az egyik alapállítása kéne hogy legyen.

Az, hogy Bauer Tamás a DK alelnökeként még ma is elfogadhatónak tartja az amúgy menthetlen 2006 őszi rendőri intézkedéseket, az tulajdonképpen nem meglepő. Az viszont számomra egészen hihetetlen, és rendkívül szomorú, hogy nem csak Gyurcsánnyal való privát sörözgetések közben beszél így 2006-ról abban reménykedve, hogy nem rögzíti a beszélgetésüket senki, hanem képes ezt a Ma reggelben tenni büszkén.

Bauer Tamás úgy gondolja, hogy ez a vélemény ma vállalható, ezzel tetszeni lehet potenciális választóknak. A DK alelnöke azt feltételezi, hogy van annyi szemellenzős, a politikai szekértáborharcokban a végletekig kitartó, saját oldala szereplőinek legnyilvánvalóbb politikai bűneit is belátni képtelen ember, hogy a DK 2014-ben tényezővé válhat a választásokon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gobbi Hilda Páncéloshadosztály
2013. január 21. 21:40
"Ha kicsit hajlandó vagy eljönni a korláttól, be kell látnod, hogy az első lovasnomád ősünk, aki hátrafelé nyilazott liberális volt, mert az innováció, csak a gondolatok megvalósíthatóságának közegében érvényesül." Egy kicsit megilyedtem, hogy úgy folytatódik, ... És lám lám, voltak az Irokézek és ahogy a magyra mondja "író kéz". De, bevallom, így se kevésbé félelmetes. A lovasnomád ősünk, mint liberális?! Gondoltam, előbb kiszállok a kádból és megtörölközöm, de most már mindegy. Ezt a gondolatot már nem fogjuk meggyógyítani.
Gobbi Hilda Páncéloshadosztály
2013. január 21. 16:42
Áh. 2006 csak a bemelegítés volt. A baloldal röppályára került. A filozófus-ügy, meg Heller Brüsszelje óta világos, hogy azon az oldalon már nincs senki, aki még képes lenne egy őszinte mondatot leírni magáról. Már minden aljasság mögé odaáltal, Gyurcsánytól Kertészig már mindenkit megpróbáltak kimozsdatni. A külföldi médiától a hazai hallgatókig már mindenkit megpróbáltal uszítani. Nincs tovább. 2014-ben nem csak a választásokat fogják elveszteni.
BőröndÖdön
2013. január 21. 16:40
Lacika,te hogyan fékezted volna meg a törő-zúzó,gyujtogató,rendőrre támadó csőcseléket?!
UrbánPiktorMonnyonLe
2013. január 21. 15:24
Amióta a Jobbik bejutott a Parlamentbe, azóta rendszeresen jelennek meg a velük szimpatizálók részéről hozzászólások -nyilván egy kisebb szegmensüktől- lámpavasra akasztásról, Dunába lövésről és elgázosításról. Azért enyhén szólva is álságos hogy éppen azok aggódnak a szemkilövetések miatt, akiknek a támogatói akasztani akarnak. És megint ez a csúsztatás hogy direkt lőttek ki szemeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!