Szuperül kihűlt Mokka

2013. január 23. 15:36

Az ember átkapcsol a SuperTV2-re, hogy megnézze a Super Mokkát, és itt követi el élete legnagyobb hibáját! Mert amit kilencig nem tudtak elcseszni azt itt sikeresen bepótolják!

2013. január 23. 15:36
wolfclaw
emTV

„Három műsorvezető páros kergeti egymást heti turnusokban. A Kovács Patrícia – Fenyő Iván kettősre nem mondhatok sok rosszat ha figyelembe veszem hogy cirka három hónap alatt nem lehet nagy rutinra szert tenni. Ők még tiszta őszinteséggel csodálkoztak volna rá a cirkuszi majommá degradált Parkinson-kóros bácsira (akin orvosa mutatta be milyen hasznos az általa beültetett ketyere) és őszintén égne a pofájuk ha kiröhögnék a szakállas nőt. Ráadásul pont nekik nem jelentene kihívást eljátszani az érdeklődést hiszen kiváló színészek.  A Lang Györgyi-Váczi Gergő párosra már szúrósabb szemekkel nézek amiről nem a fél Pa-Dö-Dö tehet hanem a már hosszú ideje TV2-s műsorvezető társa. A Vitray-interjú során elkövetett szarvashibát kötelező tételnek betenném minden médiaszakos vizsgaanyagba. Nem baki volt ez, hanem akkora blamázs amit egy általános iskolai diákújság lelkes szerkesztőjének még talán megbocsátanak de a második legnagyobb kereskedelmi tévé tapasztalt műsorvezetőjének semmiképpen sem szabad! Liptai Claudia és Till Attila a profik, ráadásul előbbinek bőven van Mokkás gyakorlata de Tilla mögött is már van hat évadnyi Megasztár mégis képes volt háromszor belekeveredni saját kérdésébe amikor azt akarta megtudni mi az az asszonytartás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. január 26. 19:37
Nem egy reklám, ami a műsorvezetőket illeti. Kihagyjuk.
narmer
2013. január 26. 11:36
Miért nézel ilyen hallatlanul szimpi emberket kora reggel.Amit kaptál megérdemelted.Én nem néznék olyan reggeli műsort amelyikben egy SZDSZ -es vezér neje és egy SZDSZ-be beütött rosszmodorú énekesnő szerepelhet, mint véleményformáló..A szakmaiságról most itt ne essen szó,ami egyedül Till Attilánál van meg.A többi mit keres ott? Pénzt? Ja, az más.Akkor van az a pénz, amiért nézheted.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!