Ízekre szedtük Gyurcsány programját

2013. február 10. 10:15

Az egész programnak annyi köze van a valósághoz, mint Fletónak az őszinte beszédhez.

2013. február 10. 10:15
Megalomán Mongúz
Tutiblog
„Óvodaépítési program (gondolom, IMF-hitelből), a pedagógusbérek fokozatos emelése (nosztalgiából nem csapjátok hozzá az egészségügyi dolgozókat meg úgy enblock az egész közszférát? Csak hogy ne kelljen kodifikációval bíbelődni. Elég elővenni a Megyó-féle anyagokat.)

Jönne megint vizitdíj, de csökkennének a gyógyszerárak (’Oszt mitől hízna az a fránya gyógyszerkassza? Államadósságból?)

És így tovább.

Akárhogy nézem, az egész programnak annyi köze van a valósághoz, mint Fletónak az őszinte beszédhez. Hallani hallott már róla, de köszönő viszonyban nincsenek.

Megvallom őszintén, a program olvasása közben a gutaütés kerülgetett, de mégis szerzetesi nyugalommal (igen, Vatikán-bérenc is vagyok) tudtam hátradőlni a végén. Erre két okom is volt. Egyrészt Fletó már az elején leszögezte, hogy hajlandó az egészet sutba vágni a pragmatizmus (ugye, milyen visszafogott voltam megint?) jegyében, és kétségem sincs, hogy meg is tenné. Másrészt egy 1 százalékos párt (trollolo) programjáról beszélünk. Összességében érdemes belelapozni, mert szórakoztató olvasmány, de annyi és akkora ostobasággal van tele, hogy ha vitorlába lehetne fogni, úgy nyerném a Vendée Globe-ot, hogy közben megállnék behúzni a Sydney-Hobartot. Egy finn-dingivel.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2013. február 11. 05:39
Nem tudom, miért kaptak majdnem agyvérzést a blog írói. Ez egy jóléti program, itt-ott progresszióval, meg hatékonyságblablával megfűszerezve. Itt minden tök faszán sínen volt, a bársonyos, azaz mindenkinek egy kicsit több pénzt adó reform már a kapuban integetett, erre jött ez a szemét Orbán, és az egészet szíjjelbasza. És persze nyilván van néhány agyhalott barom, aki vallásos áhítattal olvassa ezt, és szakrális vezetőként tekint erre a félkegyelmű Gyurcsányra. Legyen az ő bajuk.
BőröndÖdön
2013. február 10. 21:23
Azt még mindig nem tudtátok feldolgozni,hogy még a Fletó is lemosta a pályáról a vezénylő tábornokotokat.
tango47
2013. február 10. 17:50
Meg kellene vizsgálni honnan ollózta. Már megint valaki a vitrinben felejtette a dolgozatát!
hátakkor
2013. február 10. 15:59
Tök mindegy Fletó pogramja, nincs módja lecsekkolni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!