Tűsarokban, bevetésen

2013. február 08. 17:44

Gondoskodó feleségek, tüchtig házvezetőnők, buja szeretők, precíz személyi asszisztensek, kiváló szakácsok, szerető édesanyák és persze nagy teherbírású munkaerők is vagyunk mi nők.

2013. február 08. 17:44
Ördög Nóra
Life

„Gondoskodó feleségek, tüchtig házvezetőnők, buja szeretők, precíz személyi asszisztensek, kiváló szakácsok, szerető édesanyák és persze nagy teherbírású munkaerők is vagyunk mi nők - így egy személyben.

Nem egyszerű a feladat, de nincs mese: valahogy össze kell egyeztetnünk a szerepeket. Ráadásul úgy, hogy évek múlva ne valahol a kupac legalján találjunk rá kimerült, kiégett személyiségünk megtiport maradványaira. Ez az életünk, erről szólnak a mindennapjaink, szóval nem csoda, hogy ezzel kapcsolatban írtatok a legtöbben a múlt csütörtöki bejegyzés után, amikor arra biztattalak benneteket, hogy osszátok meg velema problémákat, amelyek a legjobban foglalkoztatnak titeket.

Nem tudom eldönteni, mi volt előbb. A társadalmi elvárás, hogy egy tisztes nőnek mindezeknek a szerepeknek igenis meg kell felelnie, vagy inkább mi teremtettük meg magunknak ezt az ideát, a tökéletes nő képét, attól való rettegésünkben, hogy ha valamelyik ponton megbicsaklunk, azonnal kisiklik az életünk, és keresnek helyettünk szebbet-jobbat.

Pótolhatatlanok lettünk minden fronton, mert ezt akartuk hinni és elhitetni magunkról. Megkaptuk. Most már nehéz lenne ezen változtatni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2013. február 09. 13:40
Sajnos a magyar női lapok is elérték azt, pontban ugyanazon technikával és mentalitással mint amivel a világ nőit fertőzik évtizedek óta. Szuper profi szinten állitják elő a szart. Kiüresedett, gondolat és emberség nélküli, már nem is nagyon bújtatott hirdetéssel és agymosással teli mindegyik magazinunk, női lapunk. Az se épelméjű, aki fizet akármelyikükért.
babangida
2013. február 09. 10:57
a liba/pősz az aláírásod, vagy bajnai gordon új, jobboldali körökben szokásos beceneve?
babangida
2013. február 09. 10:31
a szülés meg progicsászár, oszt osztja majd az észt az anyaságról ez a szárazkóró.
babangida
2013. február 09. 10:24
még teherbe sem tudott esni rendesen. milyen nő az ilyen? http://www.hellobaby.hu/index.php/joen-a-baba/item/302-%C3%B6rd%C3%B6g-n%C3%B3ra-lombikkal-esett-teherbe-vallom%C3%A1s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!