Beszélő újság

2013. február 06. 10:53

Az alapkérdés nyilván az, hogy kell-e a közönségnek ez a fajta tartalom?

2013. február 06. 10:53

„A szolgáltatásnak nyilván akkor van értelme, ha kimazsolázhatom az engem érdeklő cikkeket és azokból lejátszási listát (igen, ez a playlist magyar neve) építhetek. Fontos, hogy a lista elemeinek sorrendjét szabadon állíthassam. Nos, az Infonear ezt vagy nem tudja, vagy a kezelése olyan bonyolult, hogy ezt nem találtam meg. (Ismétlem, én sokkal motiváltabb és türelmesebb vagyok, mint egy átlagos felhasználó.)

Az Infonear hibáiról, ügyetlenségeiről nem érdemes részletesen beszélni. A szolgáltatás még messze nincsen készen. Kérdés persze, hogy programhibák kijavításán túl mire futja még?

Az alapkérdés nyilván az, hogy kell-e a közönségnek ez a fajta tartalom? Pósalaky úr ideje már rég elmúlt, ma senki nem fog fizetni a felolvasásért. Csak hirdetőkre és szponzorokra lehet alapozni egy ilyen szolgáltatást, ahhoz pedig, hogy ők mozduljanak, komoly számokat kell felmutatni. Az Origo többnyire érdektelen tartalmai, a cikkek egyforma tálalása, a felolvasás ürességét kitölteni próbáló, de 10 perc múlva elviselhetetlen zenei tapéta nem segítik a kérdés megválaszolását. A jól ismert »a tyúk vagy  tojás« dilemmának megfelelően viszont amíg nincs közönség, nem mozdulnak rá a tartalomszolgáltatók sem az új platformra. (Kérdés persze az is, akar-e egy szőnyegen árulni az Origo, az Index és a Sanoma?)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya őrnagy
2013. február 09. 15:28
Ezek szerint nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!