Nincs dolgom Hajdú Péter legújabb parkolási botrányával

2013. február 01. 16:07

Hajdú Péter mérhetetlen szemérmetlensége ott érhető tetten, hogy heti rendszerességgel úgy viselkedik, mintha újságíró volna.

2013. február 01. 16:07
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Nincs dolgom Hajdú Péter legújabb parkolási botrányával. Arról azonban érdemes írni pár sort, hogy létezik egy agresszív, gátlástalan, magamutogató, újgazdag kaszt, melynek tagjai a Hummerjeikkel a Balaton jegén csúszkálnak, amíg az be nem szakad alattuk, akik hol rokkant-parkolókat foglalnak el, hol családokat mészárolnak le az autópályán, de az igazság az, hogy ennek a pénzesproli söpredéknek Hajdú csupán egy érdektelen és jelentéktelen mellékfigurája. Úgy viszonyul ő Eva Rezesovához, ahogy Damu Roland Al Caponéhoz.

Hajdú Péter mérhetetlen szemérmetlensége nem ott érhető tetten, hogy a rokkantparkolót vagy a kreszt úgy használja, ahogy a szexrabszolgákat szokás a távol-keleti szado-mazo klubokban, hanem, hogy heti rendszerességgel úgy viselkedik, mintha újságíró volna. Mégszomorúbb, hogy ezzel sokakat meg is téveszt, s nekik, hiszékenyeknek aztán meggyőződésükké válik a népszerű félreértés, mely szerint Hajdú Péter tévéműsort vezet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arno111
2013. június 19. 19:43
Hülye és ízléstelen vagy szuperbráner!
geraz51
2013. március 26. 21:23
Genyák háborúja!
hiszemafideszt
2013. február 21. 10:59
Trolletető.
hiszemafideszt
2013. február 21. 10:58
Pedig Orbán neve hallatán a jóérzésű magyar ember lelkébe nyugalom költözik, arcára hit és a remény mosolya ül ki, mert tudja a mi Vezetők minden percben a magyar és keresztény érdekeinkért harcol, ha kell az egész világgal. Ez adja számunkra a hitet és az erőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!