Erkölcs- és ostobaságtan

2013. február 21. 11:56

Kálmán Olga két marokra fogja Keszei Sándor hülyeségét, és azzal veri ki belőle a szuszt.

2013. február 21. 11:56
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Kálmán Olga két marokra fogja Keszei Sándor hülyeségét, és azzal veri ki belőle a szuszt. A szegény félkegyelmű a műsor utolsó percében megtörik, kijelenti, hogy hibázott, és ott helyben visszavonja tanait.

Igen szórakoztató jelenet, de ezzel nincs vége. Van még kérdés.

Az egyik, hogy pontosan ki és milyen alapon iktatta be ezt az embert és gittegyletét a »jogalkotásba«, illetve hogy ma reggel is van-e még bármilyen bejárása a minisztériumba, vagy azonnali hatállyal törölték minden telefonkönyvből.

A másik, hogy vajon milyen szabályzat szerint működhet a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete, ha az állítólag bőséges merítés alapján összeállított baromsággyűjteményt az elnök saját hatáskörében, élő adásban visszaszívhatja. Ehhez és az előzőhöz kapcsolódva: tudja-e az Emmi, hogy nem egy szervezettel, hanem egy szál futóbolonddal áll kapcsolatban?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. február 21. 19:12
Ki tudja miért marad ki Olga mama monori időszaka az életrajzából,emlékszik e még a József Attila gimnáziumi becenevére.L.Simon László Párizsban írt versének ordenáré részleteinek felolvasása,Az öreg Keszei pornóval kapcsolatos égetése összefügg Olga mama igazi énjével.Monoron ezt sokan tudják.
orion
2013. február 21. 15:26
A szülői szervezetekben összegyűlt szülők először mindig a mikrokörnyezet, a saját iskola problémáival foglalkoztak. Ha egy probléma általánossá vált, kerestek kapcsolatokat másokkal. Aztán egyszer csak lett ez az országos izé, meg érdekvédelmi másik izé, társaság franc tudja, és hirtelen lettek valahonnan vezetőik-innentől a minisztérium kijelentette, hogy ők a tárgyaló fél bármiben. Ez a Keszei olyan tórumfaktum, akit én speciel soha nem láttam, meg nem választottam-és kifejezetten ingerel a tudálékoskodása. Azért írom mindezt ennyire személyes formában, mert a 90-es években nem kevés energiát és időt feccöltem ilyen dolgokba, aztán rohadtul eluntam a maszatolást-a gyerekeim meg kinőtték az oskolákat. De volt rálátásom, és marhára nem tetszett, amit láttam.
1120
2013. február 21. 15:25
Régóta mondom, most talán elhiszitek: a MSZOE az égvilágon nem képvisel senkit - a szülőket a legkevésbé...
kuwiq
2013. február 21. 14:15
Ezek szerint se Tóta, se a hozzászólók nem voltak még szülői értekezleten. Van tapasztalatom úgy 3 osztályból is, elég rendes számú szülőtárssal. Cseppet sem túlzok, amikor azt állítom, hogy Keszei egyáltalán nem különleges eset. Sem a képességeit illetően, sem pedig azzal a hajlamával, hogy ha már képviselője egy szervezetnek, attól kezdve a saját véleményét a szervezet véleményeként mutassa be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!