Térden állva, térden állva...

2013. március 20. 11:02

Öntől most visszakéri a díjat a miniszter, megalázó, gyáva módon. Ez legyen már az ő baja, nehéz napjai lehetnek. Önön múlik, hogyan dönt, de bárhogyan is tesz, győzni fog.

2013. március 20. 11:02
Aromó
Jobbegyenes

„Öntől most visszakéri a díjat a miniszter, megalázó, gyáva módon. Ez legyen már az ő baja, nehéz napjai lehetnek. Önön múlik, hogyan dönt, de bárhogyan is tesz, győzni fog. Győzni, egyrészt egy szánalomra méltó, gyűlölködő kompánián, másrészt egy meghasonlott, gyáva, helyét nem találó, megfelelési kényszerpályán keringő társaságon.

Amire az EU, az IMF és a nemzetközi karvalytőke sem volt képes, két nagykövet »kérése« és pár felhúzott szemöldökű, itthon világhírű értelmiségi könnyed köhhentése elegendő volt: az Orbán-kormány és Balog miniszter úr bizony térden állva csúszkál elnézésért esdekelve.

Ám a »megbocsájtás« nem fog bekövetkezni soha. Gyógyíthatatlan sebnek tűnik a jobboldal testén az örök megfelelési vágy, a kegyelemért könyörgés, a »jobboldali volnék« íztelen, szagtalan semmilyensége, ennek egy újabb állomása a Szaniszló-ügy. De senki ne higgye, különösen Ön, Balog miniszter úr, hogy valaha lesz megbocsájtás, hogy lesznek majd látványos baloldali gesztusok, hogy nem ott folytatják, ahol 2010-ben abbahagyták.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
racer
2013. március 23. 15:37
Két nagykövet megmutatta, hogy a magyar kormány meddig mehet el a saját országában. Még jó, hogy nincs olajunk.
mickamakka
2013. március 23. 15:36
én gyakran néztem ferencet, mert ennyi kreativitással ritkán találkozik az ember. a műsora a tipikus sírva-röhögős.
alexan
2013. március 23. 15:36
Szegény Balog! Egy pillanatig azt képzelte, hogy Mo.-on van, egy szabad országban...és így járt. Joggal lehet déja vu -érzésünk: Tarlós kinevezte Csurkát, majd -nyomásra- azt visszavonta, később pedig még a darabját is száműznie kellett! Egyébként jellemző a balliberálisok együgyű pofátlanságára : miközben fennen hirdetik a demokráciát, ők senkit sem akarnak megtűrni, aki más véleményen van, aki nem közülük való. Merthogy ők más "nézeteket" vallanak /jól is néznénk ki, ha Szaniszló egy véleményen lenne pl. Bolgárral!/. Egyébként pont most nem kellene megállni. Több díjat is kellene adni Szaniszlónak /mert megérdemli, Kossuth-díjat beleértve/ : adják csak vissza azt is a libsik a pénzzel együtt! Így legalább helyreáll az egyensúly a díjazottak körében. Hajrá!
freehckr
2013. március 23. 15:36
Remélem Szaniszló végre borítja a bilit... innen úgysincs hátrébb, a 90-es évek rendszerváltásnak hazudott homályos átmenete során már a sarokba szorított minket a magyargyűlölő bosszúzsidó politikai elit és posztkommunista rákosista talpnyalóik. Tévét is alig nézek, főleg Echo TV-t, de ma este megnézem, mit mond Szaniszló. Főleg neki nincs már hova hátrálnia... :) Csak az igazat, Ferenc, csak a színtiszta igazat, és keményen, határozottan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!