Ha a csend beszélni tudna

2013. március 25. 10:45

Igazán röviden is meg tudnám írni ezt a bejegyzést: Ne csinálj hangos weboldalt!

2013. március 25. 10:45
Berényi Konrád
Onlinemarketing blog

„Ennyi. De azért kicsit kifejtem. Néhány weboldal tulajdonos valamilyen oknál fogva úgy gondolja, az növeli az élményt, ha a szöveg és kép mellett hangot is mellékel az oldalhoz. És hogy tuti eljusson a címzettekhez, ezért az oldal betöltésekor automatikusan el is indítja azt. A hatás frenetikus: a szelídebb látogatók csak lehallkítják, az idegesebb fajták azonnal le is zárják az oldalt. De mindkét esetben csuklik a hangot a weboldalra felrakó anyukája.

Így aztán valójában a hang el sem jut a címzettekhez, ellenben a weboldal egy hatalmas mínusszal indít. És kell ez nekünk? Ugye nem?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2013. március 25. 17:38
Én például elég gyakran zenét hallgatok netezés közben.Na ilyenkor különösen klasszak az ilyen oldalak.
oskar
2013. március 25. 12:12
Ez így van! De mi ennek a magyarázata??? Én sem nézem meg, hallgatom meg, a hangos, filmes weboldalakat. Jobban szeretem magam eldönteni -olvasással- , hogy milyen információra van szükségem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!