A gyűlölet ára

2013. március 22. 08:56

A fő bűnösök nem ők, hanem akik igényt tartanak a szolgálataikra. Akik azt hiszik, hogy az uszítás bocsánatos politikai eszköz.

2013. március 22. 08:56
Dési János
Dési János
Népszava

Szomorú látni egy országban, amelynek legalább a történelme megtaníthatott volna arra, hogy miért nem szabad uszítani, a nemzeti ünnepen a haza megválasztott képviselői büszkén paroláznak rasszista figurákkal, vagy olyanokkal, akik ezeket uszítják.

Értjük mi a politikai haszonlesést, a semmi sem számít, csak a »mi vihessük haza a következő közbeszerzési pályázatot lendületét«. De akkor is.

Igen, beszélhetnek, hol amikor kitüntetést kapnak, hol, amikor visszakérik tőlük. Mondhatják, amit nem szabadna mondani. Mocskolódhatnak, vádaskodhatnak, uszíthatnak. Nem jó. De van.

Győzködhetjük őket, vitatkozhatunk velük. De a fő bűnösök nem ők, hanem akik igényt tartanak a szolgálataikra. Akik azt hiszik, hogy az uszítás bocsánatos politikai eszköz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. március 22. 15:16
Dési megérdemelne egy Táncsics díjat, ha már a másik pórnósnak is van egy a Bulgár Gyuri bácsinak. Hümm!
imres
2013. március 22. 12:16
Te, Jani! A gyűlöletkeltésnek ára van. Mennyi nálatok a gyűlöletkeltés bére? Több kérdésem nincs.
kövérlaca
2013. március 22. 12:13
Szegény narancstalpasok,azt képzelik,ők az angyali oldal,miközben minden tettük azt mutatja,tőlük lejjebb már nincs senki.Megbuknak emberként,keresztényként,polgárként folyamatosan.
kaktuszvirág
2013. március 22. 11:17
Én szívesen elmennék ennek a temetésére röhögni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!