Felkészül: Széles, Bakay és Kárpátia együttes

2013. március 20. 20:49

Ha a fenti urak megtarthatják a kitüntetéseiket, akkor ez csak a főnöki pávatánc gyenge utánzata.

2013. március 20. 20:49
Dési János
Dési János
Népszava

Először, azért kell egy elismerő szót szólni Balog Zoltánról, aki képes volt egy hibás döntés után azt mondani, bocsánat tévedtem és visszakéri Szaniszló Ferenctől a Táncsics díjat. Ám ennyivel nincs megmentve a becsülete. Mert most vissza kell kérnie a kitüntetést attól a Széles Gábortól, aki szellemi menedéket nyújt a rasszista, antiszemita, erőszakra buzdító szélsőségeseknek. Aki pénzeli - ráadásul részben talán tisztes állami megrendelésekből- azokat a médiumokat, amelyek a legvadabb módon uszítanak. 

Széles Gábor társtettes, felbujtó a médiumaiban nagy számban tenyésző rasszista művek esetében. Tisztes demokráciában annak örülhetne, ha nem csukják le. Balog úr, írjon neki is egy levelet! Aztán itt van a Kárpátia együttes frontembere, címeres rasszista. Vagy az amúgy tudományos teljesítménye szempontjából meglehetősen vitatható életművű Bakay Kornél, aki Szálasit tisztára mosó kiállítást szervezett. Készüljön ő is, hogy rövidesen megjelenik nála Balog úr és visszaviszi a meg nem érdemelt állami elismerést.

Ha nem így lesz, akkor túl sokat nem ér Balog valóban ritka gesztusa. Ha a fenti urak megtarthatják a kitüntetéseiket, akkor ez csak a főnöki pávatánc gyenge utánzata.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2013. március 22. 06:02
"Lerobbant az amerikai elnök páncélozott limuzinja szerdán, Barack Obama izraeli látogatásának első napján, és repülőgépen kellett hozni helyette egy kisegítő járművet Jordániából. Az egyik gépkocsival műszaki problémák voltak Izraelben - közölte Jeruzsálemben Edwin Donovan, az elnököt kísérő amerikai titkosszolgálat szóvivője." Látod Dési Nyuszifül még ehhez sem értetek! Hümm!
atila68
2013. március 21. 12:02
Ilyen gyűlölködő rasszistákat miért tart bérjegyzéken a Népszava?
ormányos csillós
2013. március 21. 10:33
Valódi rákosista Szabad Nép stílust használ ez a Dési.
1000bocs
2013. március 21. 09:06
zsidó hücpe - goj balekság. Van ami sosem változik:) Antiszemitizmus nincs, de mindent megtesznek azért hogy legyen. Közös ellenség nélkül mi is tartanák össze őket? Csak a közös gyűlölet. Ők (a zsidók egy kis, véleményformáló, izgató része) mindenkit gyűlölnek, a békés zsidók felé pedig bizonyítaniuk kell, hogy őket mindenki gyűlöli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!