Díjazzon téged a hatóság!

2013. március 21. 17:46

Érdemes visszafordítani a tekintetet Balog Zoltán emberminiszterre, tud-e még erre ráemelni... És tud!

2013. március 21. 17:46
Pál Zsombor
Antagon

„Amikor az ember azt gondolná, hogy Szaniszló Űrkutató Ferenc ex-Táncsics-díja a könyörgő miniszternél és az Echo TV rendkívüli adásában nagyvonalúan lemondó Szaniszlónál (»lelepleztem szeptember 11-et, a Kennedy-gyilkosságot, Diana-gyilkosságot, ez fáj nekik«) nem lehet viccesebb, érdemes visszafordítani a tekintetet Balog Zoltán emberminiszterre, tud-e még erre ráemelni... És tud!

A balhéban megfáradt miniszter ugyanis úgy
döntött, a jövőben az NMHH Médiatanácsa adja a Táncsics-díjat – azaz az újságírókat és munkahelyeiket hivatalból felügyelő hatóság újságírókat tüntet majd ki az állam nevében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bdi
2013. szeptember 23. 01:44
Hiba, hogy a Szaniszló megkapta a díjat. Hiba, hogy visszakérték. És hiba, hogy visszaadta.
Fahrenheit 451
2013. március 24. 10:51
de a legnagyobb hiba, hogy: "a jövőben az NMHH Médiatanácsa adja a Táncsics-díjat – azaz az újságírókat és munkahelyeiket hivatalból felügyelő hatóság újságírókat tüntet majd ki az állam nevében." Lehet, hogy erre ment ki az egész cirkusz.
ciseaux
2013. március 23. 15:58
Ai Weh! Zsibbadok! Valaki tudja, ki az a Pál Zsongor? Ha lenne türelmem összeírni az ilyen-olyan blogger-vélemény-hírgyártókat! Te Zsombi! Légyszíves azt oszd meg velünk, mit szólsz a Szanyi "Fuck You!" vagy "Up yours!"-ához?
zozonagy
2013. március 23. 15:57
Zsombi! Te puncisnak néző ki a bélyegfényképeden.Ezen még dolgozni kellene.A cikked meg szar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!