Halványuló Index

2013. március 07. 18:07

Kétségtelenül óriási bravúr, hogy a sok primadonna, öntörvényű médiarocker és más online csepűrágó produktumából éveken át sikerült valami online hírlapfélét előállítani és ez elsősorban a mindenkori háttéremberek érdeme.

2013. március 07. 18:07

„A másfél éve kirúgott Uj Péter, illetve a szerkesztőséget decemberben elhagyó Szily azonban olyan mértékben határozták meg az Index szellemiségét, hogy nélkülük az eddigi irány semmiképpen sem folytatható. Eddig látványos megroggyanás nem történt. Sőt, az Index működése egyenletesebb, kiszámíthatóbb lett. Éppen ez a veszélyes. Az Index érdekességét eddig éppen az egyenetlenség és a kiszámíthatatlanság adta. (A tulajdonosokra meg nyilván ez hozta a frászt.)

Szó sincs tehát arról, hogy holnap bezárna az Index. Vannak még tartalékai. Még hosszú időn át képes lesz még újabb és újabb főszerkesztők kiállítására is. (Annak ellenére, hogy a Cink.hu szerint többen is átigazolnak Uj Péter készülő nemtudommijébe.) A kérdés inkább az, hogy képes lesz-e e még megújulni, vagy csak a lendület viszi tovább? Ha az utóbbi, akkor az meddig működik?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarháziattila
2013. március 16. 15:49
szerintem a jobb oldalt nem kéne mocskolni, mert az az oldal, amelyiknek valóban fontos az ország. de nem édekes, mindenki mocskolódhat, a liberális és exkommunista emberekben úgyis csak csalódni lehet, ahogy eddig is csak és kizárólag csak csalódni lehetett, úgyis be fogják bizonyítani, hogy csak a saját zsebük számít, semmi más. Jeles képviselőjük Demszky Gábor, aki 20 évig rombolta Budapestet már nem is itthon él. Persze tudom. Elüldözték, és biztos nagyon félt is :). A bal oldal az Unióban is bizonyít. Az egész világon szinte csak az Unió van válságban még mindig, rendszeresek a tüntetések, mennek tönkre az eddig jól élő országok. Gratulálhatunk az Unió vezetésének, és persze köszönhetjük is nekik az egyre rosszabb életszínvonalat. Hajrá liberalizmus, csak így tovább!
narmer
2013. március 16. 15:49
Szily, mint meghatározó izé? Ugye ez egy vicc?
Bélus
2013. március 16. 15:49
Ugyanolyan szemét hecclap lett, mint a HVG és a Stop. Úgy látszik, közös a gazda.
Next adósság
2013. március 16. 15:48
A HVG,(ami a náciszakdolgozatkutatóközpont rövidítése) csillaga viszont vörös fényben ragyogott fel, amióta a kibaszott jó rajzfilm készítő odaigazolt, nem győzik besöpörni a pénzt a kattintásokért, vagy a rajzfilmes stílusban a kettyintésekért. Hümm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!