„Romániaiak, hagyjatok bennünket békén!”

2013. március 04. 16:10

A baloldal tehát marad tahó és agresszív – a jobboldal meg töketlen.

2013. március 04. 16:10
Széljegyző
Jobbegyenes

„Mint ismeretes, az MSZP – végleg tökön szúrva a »határon túliakkal való megbékélés« amúgy is csekély hitelességű projektjét – hazánkba invitálta a magyarellenes kirohanásairól és intézkedéseiről elhíresült Victor Ponta román kormányfőt. Minderre egy nappal a marosvásárhelyi Székely Szabadság Napja előtt kerül sor. Az esemény, és az arra érkező reakciók tökéletes kórképét adják a magyar közéletnek.

Szanyi kapitány szerint nincs ezzel semmi baj, egyszerűen »ezt dobta a gép«, a Fidesz rohamciviljei tüntetést szerveztek Ponta ellen, amelyet megingathatatlan polgári következetességgel és kurázsival – lefújtak. Mert, hogy ottan csúnya provokátorok tervezik a felbukkanást és a zavarkeltést. (Hogy ezt honnan tudják, azt nem osztották meg a nyilvánossággal.)

A baloldal tehát marad tahó és agresszív – a jobboldal meg töketlen. A Jobbik ma fogja sajtótájékoztatón bejelenteni, milyen fogadtatást tervez az igen tisztelt vendég részére. (Szeretnénk remélni, hogy a »Lesz még Bukarest magyar falu« végződésű,  és a »szőröstalpú románok...« kezdetű, egyébként lelkünktől nem messze álló, de sajnos kilencven éve nem túl hatékony rigmusokon túlterjed majd a kreativitásuk.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pierre bayle
2013. március 04. 21:17
jól olvasom? A jobbegyenes szerkesztőinek lelkétől nem áll távol a szőröstalpú románozás, csak nem elég "hatékony" a rigmus? Sajtóhiba vagy coming outoltak mint ordenáré, ostoba csőcselék-lelkületű soviniszták?
BőröndÖdön
2013. március 04. 19:12
Szerintem az a tahó,aki így áll ahhoz,hogy egy fontos szomszéd ország kormányfője Budapestre jön.
elfelejtette
2013. március 04. 18:45
"Mint ismeretes, az MSZP – végleg tökön szúrva a »határon túliakkal való megbékélés« amúgy is csekély hitelességű projektjét – hazánkba invitálta a magyarellenes kirohanásairól és intézkedéseiről elhíresült Victor Ponta román kormányfőt." Hát igen, én is röhötem rajta. Micsoda érzék, micsoda időzítés. :D De nyilván a nagyaon-nagyon gonosz Orbán szervezte az egészet, ő állhat a háttérben. Beste fajzat.
Midgardsorm
2013. március 04. 18:22
„a »Lesz még Bukarest magyar falu« végződésű, és a »szőröstalpú románok...« kezdetű, egyébként ***lelkünktől nem messze álló***, de sajnos kilencven éve nem túl hatékony rigmusok” Mondom én, hogy a fideszes meg a jobbikos közt az az egyetlen különbség, hogy mindkettő a másikat tartja zsidó/orosz ügynöknek, baszki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!