Lázár János: No komment

2013. április 12. 14:51

Épp Lázár ne gondolta volna végig, hogy a rá vonatkozó gyalázkodást, amit eddig csak a delmagyar.hu olvasói láttak, most ország-világ olvassa?

2013. április 12. 14:51
narancsblog
Magyar Narancs

„Bumfordi, hiteltelen, hamis gesztus, ismerjük és unjuk is már eléggé. Vajon Lázár ne tudná, hogy jogállamban kevés az esély arra, hogy ilyen kommentért elítéljenek egy tartalomszolgáltatót? Épp ő ne gondolta volna végig, hogy a rá vonatkozó gyalázkodást, amit eddig csak a delmagyar.hu olvasói láttak, most ország-világ olvassa?  Dehogynem. Csak éppen tesz rá, akárcsak a jogállam fogalmára és jelentésére. És persze jól kalkulál: célját voltaképp elérte, hisz nemcsak a Délmagyarországot sikerült megfélemlítenie, hanem például és mindenekelőtt a kommentelő polgárok nagy százalékát.

Persze Orbán képes volt még a német gyerekhíradót is hadüzenetnek felfogni. Mit is várhatnánk ezek után a miniszterelnökségért felelős párttársától?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:32
a legnagyobb járulékos haszonnal az önlejáratással(szdsz effektussal) ezek a gyagyák nem számolnak
micream
2013. április 18. 21:34
azért mégis furcsa az a párt amelyiknek darabolós gyilkosságot tervez a képviselője, elítélt gyilkost alkalmaznak, a szakértőjük idős embereket üt le és rugdal meg mert lassan mennek át az úttesten a kocsija előtt. ja és az elnöke baltás gyilkost enged szabadon kétes biznisz reményében. és a kéthéten belül javul a közbiztonság keretében erdélyi magyart vernek agyon rendőrök, aki a halála után már csak román állampolgár
becike4
2013. április 18. 11:34
Mocskolódni csak Boyler Zsótinak szabad.
Wazze
2013. április 18. 11:33
Lázár Jánosra gondoltam, a világ egyik legundorítóbb pondrójára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!